Tecavüz-cinayet-rezalet

Kayınpeder gelinine tecavüz etti. Genç kadının, 1.5 yaşındaki torununu öldürmesine göz yumdu. İğrenç ilişkiler yumağı 15 yıl boyunca gizlendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2011 Güncelleme 04 Nisan 2011, 09:38
Tecavüz-cinayet-rezalet

İÇİNDEKİLER

Amerikan dizilerini aratmayan çarpık ilişkiler zinciri, Çorum'un Sungurlu ilçesinde yaşandı. 15 yıl önceki olaylar, aile arasındaki bir kavgayla ortaya çıktı. Hacettepe Mahallesi'nde oturan ailedeki basit bir kavga sonucu gelin ve kayınpeder karakolluk olunca yüz kızartıcı ilişkiler ağı çözüldü. 55 yaşındaki kayınpeder H.K, 32 yaşındaki gelini S'nin 12 yıl önce cinayet işlediğini ihbar etti. Genç kadının, diğer oğlunun 1.5 yaşındaki erkek çocuğunu fare zehiri vererek nasıl öldürdüğünü detaylarıyla anlatıp şikayetçi oldu. Gelin S.K. ise, yıllar önce işlediği cinayeti itiraf ederken kayınpederine korkunç ithamlarda bulundu. S.K, kayınpederinin 15 yıl önce kendisine tecavüz ettiğini, şu anda 14 yaşında olan kızı A.K'nin de kayınpederinden olduğunu iddia etti. Öfkeli gelin bununla da yetinmedi. Kayınpederinin 14 yaşındaki kızına da cinsel tacizde bulunduğunu ileri sürdü.

DEDEKTİF GİBİ İZ SÜRDÜ
Kan donduran olaylar, Üçoluk köyünde meydana geldiği için durum jandarmaya bildirildi. Gelin ve kayınpeder adliyeye sevk edildi. Cinayeti itiraf eden gelin S.K, tutuklanarak Sungurlu Cezaevine konuldu. Kayınpeder H.K. ise 14 yaşındaki torunu ile DNA karşılaştırması yapılmak üzere doku örneği alındıktan sonra serbest bırakıldı. Eğer dokular uyuşur ve genç kızın 'torun' değil, H.K'nın 'kızı' olduğu tespit edilirse kayınpeder tecavüzden de yargılanacak.