Mekan kaçırtıyor

Ünlü bir işadamı, TT Arena'da loca kiraladı. Ama sevgilisiyle gittiği statta her yerde kamera görünce kaçtı. Çünkü bir karısı vardı! Çaresiz çapkın, çareyi Meclis'te aradı: Kaldırın şu kameraları

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2011 Güncelleme 12 Şubat 2011, 03:56
Mekan kaçırtıyor

İÇİNDEKİLER

Futbol aşkına açılan Galatasaray'ın yeni stadı TT Arena, çapkınların alanını daralttı! Görkemli bir açılışla futbolseverlere seyir zevki vaat eden Aslantepe'de ünlü bir işadamı, yıllığı 300 bin dolardan 3 senelik 900 bin dolar ödeyerek lüks bir loca kiraladı. Ancak bir elinde içeceği, bir elinde sevgilisi ile maç izlemeye hazırlanan adam, stada gidince ummadığı bir olayla karşılaştı. Yeni yapılan TT Arena'da her yer kamera ile donatılmıştı. evli ve çocuklu işadamı da, "Eyvah! Karım görecek" korkusu ile sevgilisini bırakıp aynı hızla stattan kaçtı.

'ÜSTELİK POLİS DE İZLİYOR'
İşte bu gizli olay da, Meclis Sporda Şiddeti Araştırma Komisyonu'na gelen bir dilekçe ile ortaya çıktı. Komisyon üyesi CHP'li Mehmet Sevigen'e dert yanan ismi saklı işadamı, "Şu kameraları kaldıramaz mısınız?" diyerek şöyle yakardı: Eşimi, çocuklarımı, dostlarımı, sevgililerimi (!) ağırlamak için Arena Stadı'nda loca kiraladım. İlk maçı da sevgilimle izlemek istedim. Ancak her taraf kameralarla dolu. Üstelik polis kameraları da herkesi izliyor. Özel hayat denilen bir şey var. 900 bin dolar ödediğim stada sevgilimi götüremeyeceksem, ben bu locayı ne yapayım?

MAHKEME 'HAYIR' DEDİ
STATLARDAKİ güvenlik kameraları ile ilgili çapkınların yüzünü güldürecek karar, aslında Balıkesir'den çıktı. Balıkesir Valiliği, bütün işyerleri, hastane, dershane, alışveriş merkezleri, eğlence yerleri, spor sahaları, çay bahçeleri, apartman, okul ve iş hanlarına güvenlik kamerası koyma zorunluluğu getirmişti. Ancak birçok kişiden itiraz geldi. Balıkesir İdare Mahkemesi de, Valiliğin bu kararını durdurdu.