Koca'man vahşet

Kocasının kendisini aldattığını öğrendi. Bu ilişkiye karşı çıkınca, öldüresiye dayak yedi. Tanınmayacak hale geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2011 Güncelleme 12 Şubat 2011, 02:20
Koca’man vahşet

İÇİNDEKİLER

Ayşe Paşalı ve Arzu Yıldırım... İki kadın da kendilerini dövdüğü için şikayet ettiği kocaları tarafından sokak ortasında öldürüldü. Ancak Ayşe ile Arzu'nun hayatına mal olan adli hata bu kez Manisa'da işlenmedi. Belki de bir kadının hayatı kurtuldu. Manisa Akhisar'a bağlı Süleymanlı beldesinde, 13 yıl önce birbirlerine aşık olan İsmail ve Kibar Seçkin çifti, kaçarak evlendi. Ailesinin itirazlarına rağmen, İsmail Seçkin'le evlenen Kibar, üç çocuk sahibi oldu. Ancak çiftin mutlu yaşamı, İsmail Seçkin'in bir yıl önce bir başka kadına aşık olmasıyla gölgelendi. Evde bu nedenle çıkan tartışmalar, İsmail Seçkin'in eşini dövmesiyle sonuçlanmaya başladı.

ARKADAŞ OLMAMI İSTEDİ
Kibar-İsmail Seçkin çifti arasında önceki gece çıkan son tartışma daha şiddetli oldu. Eşini tekme tokat döven İsmail Seçkin, saçından yerlerde sürükledi. Genç kadının feryatlarını duyan komşularının ihbarıyla eve gelen jandarma, İsmail Seçkin'i gözaltına alırken, Kibar Seçkin'i de hastaneye kaldırdı. Adliyeye sevk edilen dayakçı koca, "Kasten nitelikli yaralama" suçundan tutuklandı. Yüzü tanınmayacak hale gelen, talihsiz kadın ise "Kocam sevgilisinin evine rahat girebilmek için arkadaş olmamı istedi. Kabul etmeyince de dövdü. Kocamdan şikayetçiyim" dedi.

İNTİHARI DENEMİŞ
Kibar Seçkin, bir yıldır yaşadığı işkence dolu günlerde dayanamayıp bir kez bileğini keserek intihara kalkıştığını söyledi. İsmail Seçkin hakkında 4.5 yıl hapis istemiyle dava açılacak



Kenan MOLLA