250 bin vatandaş EVET diyecek

12 Eylül'de yapılacak referandum için EVET cephesine en güçlü desteklerden biri geldi. Ağrılılar ziyarette, 12 Eylül'de yapılacak referandumda 'evet' diyeceklerini açıkladı.

Giriş Tarihi 12 Ağustos 2010, 00:00 Güncelleme 12 Ağustos 2010, 15:22
250 bin vatandaş EVET diyecek

İÇİNDEKİLER

Ege Bölgesi Ağrı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hasan Karabağ, referandum sonucunun 'evet' olması durumunda, 'Türkiye demokrasisinin konforunun artacağını' söyledi. Karabağ, "Bize göre eksikleri olsa da yeni Anayasa Türkiye demokrasisinin yarınlarını teminat altına alacaktır. Ege Bölgesi'nde yaşayan 250 bin Ağrılının çatı kuruluşu olarak demokrasiden ve özgürlüklerden yanayız. Bu nedenle 12 Eylül'de oyumuz, 'evet' olacak." dedi.

Federasyon Genel Sekreteri ve Narlıdere Ağrılılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Göztepe de "Halkımızın neye evet diyeceğini doğru anlatmak gerekiyor. Bu anlamda biz, paketin içeriğiyle ilgili bilgi vermeye çalışıyoruz. Ülkemizin son asırda karşılaştığı bu en büyük fırsatı 'evet' ile değerlendirelim. Bu referandum, bizim ve çocuklarımızın geleceğidir." diye konuştu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak ise Ağrılıların böyle bir karar vermiş olmasının kendilerini memnun ettiğini belirtti.