Mustafa Sarıgül'ü bitiren adam!

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) lideri Mustafa Sarıgül, yurt genelindeki bütün mitiglerini iptal etme kararı aldı. Peki Sarıgül'ü bu karara iten sebep ne?

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2010, 00:00 Güncelleme 27 Mayıs 2010, 16:57
Mustafa Sarıgül’ü bitiren adam!

İÇİNDEKİLER

CHP'de genel başkanlık koltuğunu Deniz Baykal'dan devralan Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül'ü durdurmuşa benziyor.

Uzun çalışmalar sonunda TDH'yi kurarak tüm yurtta mitingler düzenleyen Sarıgül ve kurmayları belli bir süre mitinglerini durdurma kararı aldığı iddia edildi.

Parti hayali başka bahara mı?

Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturmasıyla beraber Sarıgül hareketine destek verenlerin CHP'ye katılması parti kurma kararını da rafa kaldırıldı iddiası üzerine TDH'den bir açıklama geldi.

İddiaların asılsız olduğunu dile getiren TDH'liler, "Türkiye Değişim Hareketi'nin siyasi çalışmaları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edecektir. Yapılması planlanan mitinglerin iptali söz konusu değildir. Nitekim, daha önce yapılacağı açıklanan TDH Ümraniye İlçe Merkezi açılışı, belirtilen tarih olan 30 Mayıs Pazar günü yurttaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirilecektir. Diğer toplantı ve aktiviteler de tarihleri netleştikçe kamuoyuna ve değerli basınımıza duyurulacaktır" yönünde bir açıklama yaptı.