Bir tokata 2 can

Maç tartışması kavgaya döndü Dayak yiyen adamın intikamı acı oldu 3 gün sonra önlerini kesip, ikisini de kurşun yağmuruna tutup öldürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2010 Güncelleme 20 Ocak 2010, 00:00
Bir tokata 2 can

İÇİNDEKİLER

İstanbul sokakları Teksas'a döndü! İki genç bir hiç uğruna öldürüldü. Şişli'de 3 gün önce 38 yaşındaki Ercan Durmuş ile çok sayıda gasptan kaydı olan Ali Oğuz, Bollucaspor ile Halide Edip Adıvar Spor arasında yapılan şampiyonluk maçında Cevdet Karacan ile tartıştı. İddiaya göre, tartışmanın büyümesi üzerine Durmuş ve Oğuz, Karacan'ı dövdü.

Dayak yemeyi içine sindiremeyen Karacan, korkunç bir plan yaptı. Gözü dönmüş adam, dün sabah otomobiliyle Oğuz ve Durmuş'un önünü kesti. Karacan otomobilinden inerek Oğuz'a, kendisini neden tokatladıklarını sordu. Oğuz'un küfürle karşılık verdiği Karacan, "Öyle tokatlanmaz böyle tokatlanılır" diyerek belindeki silahı çıkartıp önce Ali Oğuz'a 7 el ateş etti. Daha sonra ise belindeki silahı çıkartmak isteyen Ercan Durmuş'u vurdu. Kurşun yağmuruna tutulan Oğuz ve Durmuş, kanlar içerisinde yere yığılıp olay yerinde can verdi. Cevdet Karacan ise kaçtı. Acı haberi alan ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu. 2 çocuk babası Cevdet Karacan daha sonra polise teslim oldu.


HANGİ İLİMİZ NEYİYLE MEŞHUR? İŞTE CEVABI...


TÜRKİYE'DEKi BU ADALAR SATILIK-TIKLA


İŞTE ŞEHİRLERİMİZİN EFSANELERİ