Yasak aşktan ölüme zeytin dalı!

8 yıllık yasak aşka son noktayı, intihar koydu. 20 gün önce kaybolan iki evli sevgili, zeytinlikteki bir ağaçta asılı olarak bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2009 Güncelleme 16 Kasım 2009, 00:52
Yasak aşktan ölüme zeytin dalı!

İÇİNDEKİLER

Gizli saklı başlayan, hayattan, başka gözlerden köşe bucak kaçan yasak aşk ölümle bitti. Henüz 1 aylık evli olan Celal Kanar (29) ile 6 yıllık evli sevgilisi Hülya Koçak (27), 20 gün önce kayboldu. İki sevgilinin ailesi, yasak aşktan habersiz polise ihbarda bulundu. İhbarı değerlendiren ekipler her yerde Kanar ve Koçak'ı ararken, Bursa'da ilginç bir olay yaşandı. Gemlik'te zeytin toplamaya giden vatandaşlar, bir ağaçta iple asılmış iki ceset ile karşılaştı.

'Artık bıktık' notu...
Yapılan araştırmada cesetlerin 20 gün önce sırra kadem basan Kanar (29) ve Koçak'a (27) ait olduğu belirlendi. En son Muğla'da görülen sevgililerin, kiraladıkları otomobille Gemlik'e gittikleri tespit edildi. Celal Kenar'a ait zeytinlikte intihar eden kaçak aşıkların, kendilerini asmadan önce "8 yıldır bu şekilde yaşamaktan bıktık, ölümümüzden kimse sorumlu değildir" şeklinde not bıraktıkları da öğrenildi. Ekipler araştırmayı derinleştirirken sevgililerin cesetleri Adli Tıp'a sevk edildi.