Kutlamadan intihara

4 gün önce doğum gününü kutlayan kadın kendisini boruya asarak intihar etti. Talihsiz kadının cesedini eve dönen 12 yaşındaki kızı buldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Eylül 2009 Güncelleme 16 Eylül 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Bunalım, bir anneyi daha çocuğundan ayırdı. Dört yıl önce eşinden boşanan Gönül İ., 12 yaşındaki kızı Tutku ile birlikte yaşıyordu. İzmir Karşıyaka'da tuhafiye dükkanı bulunan Gönül İ. (47), evde yalnız olduğu sırada sonunu hazırlamaya karar verdi. Kendisini elektrik kablosuyla salondaki kalorifer borusuna asan talihsiz kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Gönül İ.'nin cesedini ise bir gün önce babasına kalmaya giden kızı Tutku buldu. Sabah annesiyle birlikte yaşadığı eve dönen Tutku, annesini ipte asılı görünce hemen babasına haber verdi. Baba İsmail Sermet de polisi aradı.

PSİKOLOJİK DEĞİL...

Herhangi bir intihar notu bırakmayan Gönül İ.'nin eşinden 4 yıl önce boşandığı ve velayeti kendisinde olan kızı ile birlikte yaşadığı öğrenildi. İsmail Sermet, eski eşinin 12 Eylül'de arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutladığını ve herhangi psikolojik sorununun olmadığını söyledi. Gönül İ.'nin ekonomik nedenlerle intihar etmiş olabileceği öne sürüldü.