Roma hocasını bıraktı mı?

G.Saray'da yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı. Başkan Yarsuvat, "Prandelli gönderilecek mi?" sorusuna, "Roma hocasını bıraktı mı" cevabını verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2014 Güncelleme 29 Ekim 2014, 00:07
Roma hocasını bıraktı mı?

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını dün aldı. En fazla oyu yönetici Dursun Özbek'in aldığı açıklandı. Alınan oy çokluğu sırasına göre yeni yöneticilere mazbataları verildi. Yöneticilerin ardından denetleme, sicil ve disiplin kurulu üyelerinin de mazbataları verildi.

KARAR VERECEĞİM
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat burada kendisine sorulan sorulara cevap verdi. Yeni başkan Duygun Yarsuvat, "Prandelli gönderilecek mi?" sorusuna, "Roma hocasını bıraktı mı? Bunun için teknik heyetimiz var. Onların görüşlerini dinleyeceğim. Konuşup karar vereceğim" dedi. Başkan Eboue konusuyla ilgili olarak da, "Abdurrahim'e sormayın. Federasyona sorun. Dedikodulara inanmayın. Para almadığı için performansı düşmez" diye konuştu.

ALBAYRAK ŞOV!
Futbol Şubesi Sorumlusu Abdurrahim Albayrak ise mazbatasını aldıktan sonra basın mensuplarına dönerek, "Yağmurda gözümü silerken ağlıyor yazdınız. Şimdi de sevinçten ağlıyor diye yazmayın" esprisinde bulundu.

MAZBATALARI iRFAN AKTAR VERDi
G.Saray'da İrfan Aktar mazbataları vermeden önce şeffaf dürüst bir seçim yapıldığını söyledi. Yönetici Ebru Köksal Cenevre'de olduğu için törene katılmadı İrfan Aktar Duygun Yarsuvat'a mazbatasını verdi.

GALATASARAY'DA DEViR TESLiM
Galatasaray eski başkanı mazbata töreninde yeni başkan Duygun Yarsuvat'ı kutlayarak başarılar diledi. Devir teslim töreninde eski ve yeni başkanın samimi halleri gözden kaçmadı.