Sezar'ın kritik sınavı!

Dortmund önünde ağır bir yenilgi alan G.Saray, bu akşam zorlu Başakşehir deplasmanına çıkacak. Alınacak skor Prandelli için büyük önem taşıyacak!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2014 Güncelleme 26 Ekim 2014, 00:19
Sezar’ın kritik sınavı!

İÇİNDEKİLER

Hafta içi Borussia Dortmund'a karşı ağır bir yenilgi alan Galatasaray bu akşam Süper Lig'de çok kritik bir maça çıkacak... Sarı-Kırmızılılar ligin yenilgisiz iki takımından biri olan Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak.

MAÇ 19.00'DA
19.00'da başlayacak maçı Tolga Özkalfa yönetecek... Bu akşam alınacak skor, haftaya 2. sırada giren Galatasaray'dan çok, teknik direktör Prandelli'nin geleceği açısından büyük önem taşıyor. Dortmund yenilgisi ve sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle şimşekleri üzerine çeken İtalyan hoca, olası bir Başakşehir mağlubiyeti sonrası çok zor günler yaşalacak.

MERSİN, ES-ES'E KARŞI
Galatasaray'da bu akşam sakatlığı bulunan Semih Kaya ve Aurelien Chedjou çok büyük ihtimalle forma giyemeyecek. Ligde bugün ayrıca 13.30'da Mersin ile Eskişehir karşı karşıya gelecek.

SAKLANAN OLCAN ADIN İLK 11'DE!
Prandellı, Dortmund maçından sonra, "Olcan'ı oynatmadım çünkü Başakşehir'e sakladım" demiş ve ağır eleştiri almıştı... İtalyan hoca sözünü tutacak ve yıldız futbolcuyu bu akşam 11'e alacak!.. Olcan ileri üçlünün sağında görev yapacak.