Sezar salata

İtalyan teknik adam, 10. maçında yine sahaya farklı bir kadro sürdü. Fener maçının yıldızları Olcan Adın ve Veysel'i maç kadrosuna almazken 12 milyon Euro'luk Bruma'yı tribüne yolladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2014 Güncelleme 23 Ekim 2014, 01:40
Sezar salata

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik direktörü Prandelli, geçen sezon Galatasaray'ı 42 maç üst üste farklı 11'le sahaya çıkaran vatandaşını Mancini'yi aratmadı ve sarı- kırmızılı takımdaki 10. maçında yine sahaya farklı bir kadro sürdü. İtalyan çalıştırıcı, 2-1 kazanılan Fenerbahçe derbisinde ilk 11'de başlayan Olcan ve Veysel'i bu kez maç kadrosuna almazken, Bruma'nın forma hayalleri yine karşılık vermedi. Uzun bir sakatlık döneminin ardından yavaş yavaş forma şansı bulan Hamit Altıntop'un yanı sıra Alex Telles ve Goran Pandev ilk 11'de görev yaptı. Her maça farklı kadro çıkarmayı alışkanlık haline getiren Prandeli, yine ortaya karışık bir kadroyu sahaya sürdü.

GÜÇSÜZ PANDEV İLK 11'DE BRUMA YİNE TRİBÜNDE!
LİGDE kullanmadığı güçsüz ve her pozisyonda ayakta durmakta zorlanan Pandev'i 11'de oynatan Prandelli, sağ ve sol bekte fizik olarak hazır olmayan Telles ve Tarık'ı Dortmund'un güçlü adamlarının karşısına yerleştirdi ve 15 dakikada Klopp'a mat oldu. Süper Kupa'da sol açık oynattığı Yasin'i dün ikinci yarıda sağ bek olarak sahaya süren İtalyan hoca, ekran başındakileri adeta çıldırttı.