Hasta hasta çıktı!

G.Saray Teknik Direktörü Prandelli Dortmund maçı öncesi yapılan son idmana hasta hasta çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2014 Güncelleme 22 Ekim 2014, 00:52
Hasta hasta çıktı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Dortmund ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. maçının hazırlıklarını dün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Dortmund karşılaşması öncesi hasta olduğu için basın toplantısına katılamayan Teknik Direktör Cesar Prandelli de takımın başında idmana çıktı. Hasta olduğu her halinden belli olan İtalyan çalıştırıcı buna rağmen çalışmayı yönetti.

TAKTİK İDMAN YAPTILAR
Sarı-Kırmızılı futbolcular fizik ve kondisyon çalışmasının ardından Dortmund maçının taktik idmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Prandelli zaman zaman idmanı durdurarak futbolcularından istekte bulundu. Kanat ataklarıyla gole gitme varyasyonlarının ağırlıkta olduğu antrenman 1.5 saat sürdü. G.Saraylı futbolcuların hırslı olduğu öğrenildi.

ARSENAL KARŞILAŞMASINDA GEREKEN DERSİ ALDIK!
Hasta olan Prandelli'nin yerine basın toplantısına katılan yardımcısı Gabriele Pin, Arsenal maçının kendileri için bir ders olduğunu söyledi. Galatasaray açısından çok önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayan yardımcı çalıştırıcı, "Dortmund gibi prestijli bir rakip önünde kazanmak istiyoruz. Sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da ses getiren bir mücadele" dedi. Hamit Altıntop ise "Formayı alırsam bir daha bırakmam" diye
konuştu.