Çocukluk hayalimdi!

Fenerbahçe'yi iki füzesiyle yıkan Sneijder, Hollanda basınına konuştu... Yıldız oyuncu, "Böyle bir maçta 2 gol patlatmak çocukluk hayalimdi" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2014 Güncelleme 21 Ekim 2014, 00:50
Çocukluk hayalimdi!

İÇİNDEKİLER

G.Saray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder, Fenerbahçe galibiyetinin ardından Hollanda basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, İzlanda karşısında Milli Takım formasıyla hayal kırıklığı yaşadığını hatırlatarak, "Kısa sürede toparlandım ve Fenerbahçe gibi bir takıma iki gol atarak galibiyette önemli rol oynadım. Böyle bir statta böyle önemli bir maçta böyle iki gol patlatmak benim çocukluk hayalimdi"
diye konuştu.

GOLÜ HİSSETTİM
Bruno Alves'in kırmızı kart görmesinin işlerini daha da kolaylaştırdığını belirten Sneijder, "Zaman giderek daralıyordu. Volkan'ı gördüğümde şutu çektim. Gol olacağını biliyordum. İkinci golde de aynı şeyleri hissettim"dedi.

ŞİMDİ SIRADA DORTMUND VAR
Sneijder, F.Bahçe galibiyetini unutmaları gerektiğini ve artık önlerinde Dortmund maçı olduğunu söyledi. Hollandalı yıldız, "Camia olarak böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Şimdi sırada Şampiyonlar Ligi var" dedi.

SOSYAL MEDYADA CAPS PATLAMASI!
G.SARAY'ın Fenerbahçe'yi Sneijder'in iki füzesiyle yenmesi sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor... Capsler havada uçuşurken özellikle Sneijder'in Volkan'ı avlaması ile ilgili ilginç esprilere neden oluyor. Galatasaraylılar Fenerbahçeliler'i kızdırırken, Sneijder'ın iki füzesi sonrası Fenerbahçe'nin durumu ilginç benzetmeler ve esprilerle sosyal medyada geniş yer alıyor.