3 aydır para alamıyorum

Ülkesinde De Telegraaf'a konuşan Wesley Sneijder, "Kulübün bana 3 aylık maaş borcu var. Fakat bu benim için büyük bir problem değil" dedi. Fakat Sneijder'in menajeri, "Hayal kırıklığı yaşıyoruz" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2014 Güncelleme 11 Ekim 2014, 00:53
3 aydır para alamıyorum

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da ekonomik kriz yine kapıya dayandı... Sarı-Kırmızılı takımda futbolculara ödenme yapılmadığına dair iddialar birinci ağızdan da doğrulandı. Hollanda basınında Telegraaf gazetesine konuşan Wesley Sneijder, 3 aydır maaş alamadığını söyledi... Yıldız futbolcu, Telegraaf'a yaptığı açıklamada "Kulübün bana 3 aylık maaş borcu var. Ama bu benim için büyük bir problem değil. Zaten kulüp ekonomik durumunu düzeltmek için uğraş veriyor. Menajerim, yönetimle mali konular hakkında sürekli görüşüyor. yeni başkanı bekliyorum" şeklinde konuştu. Gazete haberinde, ödemesinde gecikme yaşayan Sneijder'in, FIFA'ya başvurması durumunda serbest kalabileceğini okuyucularıyla paylaştı.

MENAJERLİK ŞİRKETİ: PARAMIZI ALMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ
G.Saray'da son olarak Izet Hajrovic alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek kulübü FIFA'ya şikayet etmiş ve ardından da Werder Bremen'e imza atmıştı. Sneijder'in menajerlik ajansı United Management yetkilileri de yaşanan sıkıntıyı doğruladı. Yetkililer, "Önce 3 yıllık sözleşme teklif ediliyor şimdi ise paramızı almak için mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Bize verilen onca sözün ardından Wesley'e bu şekilde davranıldığı için hayal kırıklığı içindeyiz" dediler.