FIFA tehdidi kapıya dayandı!

Haziran'dan beri maaşlarını alamadıkları gibi geçen sezondan kalan primlerini de alamayan Galatasaray'da Prandelli futbolcularını motive etmekte zorlanıyor! Bazı futbolcular CEO Lütfi Arıboğanla bir görüşme. yaptı. Bazı yabancı futbolcular 15 Ekim'e kadar ödemeler gerçekleşmezse FIFA'ya gideceklerini söyledi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2014 Güncelleme 10 Ekim 2014, 00:38
FIFA tehdidi kapıya dayandı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın önceki yıllardan alışık olduğu para krizi yeniden patlak verdi. Son ödemelerini Haziran ayında alan ve onun dışında herhangi bir para alamayan Sarı-Kırmızılı futbolcularda büyük bir huzursuzluk başgösterdiği bildirildi. Haziran ayından bu yana maaşlarını alamamalarının yanı sıra bir de geçtiğimiz sezondan kalan primlerini de alamayan futbolcuların isyan noktasına geldiği ifade edildi. Galatasaray'ın İtalyan teknik patronu Cesare Prandelli'nin de mali kriz yüzünden oldukça sıkıntılı olduğu ve tecrübeli teknik adamın futbolcularını maçara konsantre etme noktasında sıkıntı yaşadığı açıklandı. Bazı futbolcuların haklarını aramak için FIFA tehdidinde bulunduğu da ifade edilirken, çok önemli bir seçimin arafesinde olan Galatasaray'da kulüp CEO'su Lütfi Arıboğan'ın futbolculara bir konuşma yaparak zaman istediği ifade edildi. Sarı-Kırmızılı futbolcuları en çok rahatsız eden konuların başında da yeni yönetimin "Feda" isteğinde bulunma ihtimali.

YENİ YÖNETİMİN İŞİ GERÇEKTEN ÇOK ZOR
Özellikle yabancı futbolcuların 15 Ekim tarihine kadar yönetime süre verdiği ve ödemelerin gerçekleşmemesi durumunda FIFA'ya gideceklerini Arıboğan'a söyledikleri de iddia ediliyor. Galatasaray'da seçimi kim kazanırsa kazansın görünen o ki son derece kötü bir mali tablo ile
karşı karşıya kalacağı kesin gibi!

DERBİ ÖNCESİ ZİHİNLER BULANMAMALI!
Galatasaray'da şu anda öncelikli mesele ise çok önemli Fenerbahçe derbisi öncesinde futbolcuların zihinlerinin daha fazla bulanmaması ve ördemeler konusunda ikna edilmeleri. Fenerbahçe karşısında alınabilecek bir mağlubiyet zaten bıçak sırtı olan moral motivasyonu daha da kötü
duruma sokabilir.

İSTİFANIN NEDENİ MALİ TABLO!
Başkanlıktan istifa eden Ünal Aysal'ı istifaya götüren sebeplerin başında mali tablonun kötü olması olduğu iddia ediliyor.