Fenerbahçeyi bekliyorum

"F.Bahçe geçen sezonun olumlu anlamda en agresif takımı. Onları bekliyorum.. Başkan Ünal Aysal beni terk etmedi.. Devre arası takımdan 10 futbolcuyu göndereceğim."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2014 Güncelleme 08 Ekim 2014, 00:54
Fenerbahçeyi bekliyorum

İÇİNDEKİLER

G.Saray Teknik Direktörü Prandelli idman öncesi basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı yaptı. Milli maç sonrası oynanacak olan Fenerbahçe derbisine değinen İtalyan hoca, "F.Bahçe geçen sezonun pozitif anlamda en agresif takımı. Süper Kupa'yı tekrar analiz edeceğiz. Fenerbahçe'yi taraftarımız gibi biz de heyecanla bekliyoruz"dedi. 25 Ekim'deki seçimden sonra durumunu yeniden gözden geçireceğini vurgulayan Prandelli, "Aysal'ın ayrılma kararından sonra kendimi tek edilmiş hissetmedim. Hayat insanı her gün yeniliklerle karşı karşıya bırakıyor. Yeni başkanımızla konuşma fırsatı bulacağız. Takımı nasıl iyi yerlere getiririz ona karar vereceğiz" diye konuştu.

BURAK YILMAZ'IN DURUMU HENÜZ BELLİ DEĞİL
Kadroda kullanmadığı ve kullanmayı düşünmediği çok sayıda isim olduğuna dikkat çeken tecrübeli hoca, "Kadromuzda toplam 32 oyuncu var. Bu futbolculardan 10'unu hiç kullanmıyorum. Devre arasında onları gönderebilirsek takviye yapabiliriz" ifadesini kullandı. Burak'ın durumunu da değerlendiren Prandelli, "Bileğinden sakatlandı. Her gün fizyoterapiste gidiyor. Derbideki durumunu bilemem" diye konuştu.

HAMİT ALTINTOP BİZİM İCİN YENİ TRANSFER
Prandellı Hamit Altıntop'un 15 gündür kendisini çok iyi hissettiğini ifade ederek, "Bizim için bir anlamda yeni transfer sayılır. Deneyimli ve oyunu okuyabilen bir oyuncu" dedi. Prandelli Melo'yla derbi için özel bir görüşme yapmayacağını belirterek, "Onunla zaten her gün konuşuyorum" dedi.


ASLAN DORTMUND'U YAKIN TAKİBE ALDI
Cimbom bir yandan Fenerbahçe derbisine hazırlanırken diğer taraftan Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Dortmund'u da yakın takibe aldı. Analiz ekibinden Tuğberk Tanrıvermiş bizzat izlediği Alman takımı hakkındaki raporunu teknik direktör Prandelli'ye sundu. Sarı- Kırmızılı teknik heyet derbinin ardından Dortmund maçı için dersine çalışacak.

Savaş ÇORLU