Aslan matemde Aysal düğünde

Cimbom'un Balıkesir'e 2-0 yenildiği maçta takımın yanında tek yönetici yoktu. Başkan Aysal'ın futbolcuları üzüntü yaşarken eşiyle birlikte Çırağan Sarayı'nda düğüne gittiği anlaşıldı. Sosyal medyada taraftarlar Aysal'a ateş püskürüp istifasını istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2014 Güncelleme 22 Eylül 2014, 01:40
Aslan matemde Aysal düğünde

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da yönetime büyük tepki var... Balıkesirspor'a deplasmanda 2-0 yenilerek çöküşünü sürdüren Sarı-Kırmızılı takımda taraftarlar kan ağlarken yönetimden tek bir ismin bile Balıkesir'de bulunmaması eleştirilere yol açtı. Galatasaraylı oyuncular aldıkları yenilgiyle büyük üzüntü yaşarken takımın yanında bulunması gereken Başkan Ünal Aysal ve yönetici Emir Sarıgül maçın olduğu saatlerde Çırağan Sarayı'nda Hüsnü Ayaydın'ın ev sahibi olduğu düğüne katıldı. Bu durum Başkan Ünal Aysal'a olan tepkiyi daha da artırdı.

TARAFTARLARIN YÜZDE 75'İ AYSAL'I İSTEMİYOR
BU haberin duyulması sosyal medyada geniş yankı uyandırırken taraftarlar Aysal ve Emir Sarıgül'ü takımın yanında olup güç vermek yerine düğünde eğlenmesine öfke saçtı. Webaslan. com'daki ankete katılan taraftarların yüzde 75'i Aysal'ı başkanlık koltuğunda görmek istemedikleri yönünde oy kullandı.

ASLAN'DA SİNYALLER ÇOK KÖTÜ
Balıkesirspor'a 2-0 yenilerek bu sezonki ilk mağlubiyetini alan Galatasaray gösterdiği performansla gelecek adına hiç iyi sinyaller vermedi. 5 resmi maçta sadece 1 kez kazanan ve rakip ağları sadece 3 kez havalandıran Sarı-Kırmızılı takım maç başına 0.6 gol ortalaması yakaladı. Prandelli yönetimindeki Cimbom 3. haftalar dikkate alındığında son 3 sezonun en kötü lig başlangıcına imza atarak şaşırttı.

TUGAY KERİMOĞLU GERİ GELSİN!
Mancini ile birlikte gönderilen Tugay Kerimoğlu'nun tekrar geri gelmesi için futbolcuların harekete geçtiği öğrenildi. Büyük ihtimalle Tugay Prandelli'nin yardımcısı olacak.