Non dimenticare risultato importante (Unutma sonuç önemli)

G.Saray, Balıkesirspor önünde tel tel döküldü... Prandelli oyuncu tercihleri ve hamleleri ile saç baş yoldurttu. Bu sezon 4.yıldızı hedefleyen Cimbom, Sercan ve Gökhan Ünal'ın golleriyle rakibine teslim oldu. Cimbom bu sezon ilk yenilgisini alırken akıllara Ünal Aysal'ın adını bile anmadığı birinci teknik direktörü(!) Fatih Terim'in İtalya'da söylediği söz geldi... Risultato importante!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2014 Güncelleme 21 Eylül 2014, 01:51
Non dimenticare risultato importante Unutma sonuç önemli

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da kan kaybı sürüyor... Geçen hafta ligde Eskişehirspor'la berabere kalan Sarı-Kırmızılı takım Balıkesirspor'a 2-0 mağlup olarak hayal kırıklığı yarattı. Bu maçta Prandelli'nin tercihleri büyük eleştiriye neden oldu. Bu yenilgi akıllara Fatih Terim'in Fiorentina'yı çalıştırırken söylediği Risultato importante (Unutma sonuç önemli) sözlerini getirdi. Çünkü G.Saray üstün oynamasına rağmen maçı 2-0 kaybetti. Balıkesir 22'de 1-0 öne geçmeyi başardı. Alanzinho'nun pasında Sercan Yıldırım'ın yaptığı vuruş Semih Kaya'ya çarparak ağlara gitti. 28'de Burak'ın gelişine yaptığı vuruşta top auta gitti. 44'te evsahibi takım farkı 2'ye çıkardı. Gökhan Ünal'ın sert şutunda top bir kez daha Galatasaray ağlarına
gitti. Devreyi Balıkesir 2-0 önde bitirdi.

GALATASARAY'IN KURDUĞU ŞUURSUZ BASKI GOLÜ GETİRMEDİ
Maçın 47. dakikasında Sneijder'in kullandığı serbest vuruşta top yandan dışarı çıktı. 54'te Chedjou'nun kafa vuruşunda top yandan az farkla dışarı gitti. 58'de Bruma'nın vuruşunda kaleci Emrullah topa sahip oldu. 73'te Burak'ın kullandığı serbest atışta kaleci Emrullah başarılıydı. 80'de Sneijder'in serbest vuruşunda Emrullah topu tokatlayarak uzaklaştırdı. Karşılaşma Balıkesirspor'un 2-0 üstünlüğüyle bitti.

TOPA SAHİP OLMAK HİÇ İŞE YARAMADI
Galatasaray Balıkesirspor
karşısında 90 dakika topla oynamada yüzde 65 gibi yüksek bir oran sağlamasına rağmen gol atamadan Balıkesir'e 2 farkla yenildi. 90 dakika sonunda Balıkesir 2'si isabetli 4 şut, G.Saray 7'si isabetli 21 şut attı. Balıkesirspor'un 5 ortasına Galatasaray 47 orta ile karşılık verdi. Ancak bu ortalarda sadece 11 kez isabet sağlayabildi.

YENİLGİYLE ÇOK ERKEN TANIŞTILAR
BU sezon ligde şampiyon olarak 4.yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray çok rahat kazanacağını düşünerek gittiği Balıkesirspor karşısında tanınmayacak kadar kötü bir futbol sergiledi. Cimbom rakibi önünde topa daha çok sahip olmasına rağmen bir türlü gol atmayı başaramadı. Sarı- Kırmızılı ekip bu sezon ilk yenilgisini alırken Balıkesirspor da ilk galibiyetini almış oldu.