Cimbom paramparça

Selçuk'un taraftar tarafından ıslıklanması ardından Burak'ın attığı gole sevinmemesi krizi körükledi. Melo'nun taraftara üçlü çektirmesi ise Brezilyalı futbolcuya olan tepkileri artırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2014 Güncelleme 18 Eylül 2014, 00:54
Cimbom  paramparça

İÇİNDEKİLER

Galatasaray cadı kazanı gibi kaynıyor... Anderlecht maçında taraftarla futbolcular arasında yaşanan olaylar takımın bir anda karışmasına neden oldu. Bir süredir kötü oynadığı için taraftarların tepkisini çeken Selçuk İnan Anderlecht maçında da önce ıslıklandı ardından oyundan çıkarken yuhalandı. Taraftarın bu tavrına çok kızan Selçuk en yakın arkadaşı Burak'ın attığı golden sonra tepkisiz kaldı ve sevinç gösterisi yapmadı. Futbolcuların taraftar tarafından ağır bir şekilde protesto edilmesi üzüntü yaratırken Melo'nun arkadaşlarına yapılan kötü muammeleye rağmen tribünlere üçlü çektirmesi Brezilyalı futbolcuya takımda büyük bir tepki oluşturdu.

TARAFTARA ÜÇLÜ ÇEKTİREN MELO'YA SİTEM VAR
Maçtan sonra soyunma odasında Muslera'nın, "Burak, Selçuk ve Veysel'e yapılanlara hayret ediyorum. Arena'da böyle ortamın olması bizi olumsuz etkiler. Siz bunları hak etmiyorsunuz" dediği öğrenildi. Bu arada bazı oyuncuların taraftara üçlü çektiren Melo'ya, "Arkadaşlarına yapılan protestodan sonra nasıl olur üçlü çektirirsin" diye sitem ettiği ortaya çıktı.

ARENA'DA OYNAMAK ARTIK AVANTAJ DEĞİL
Anderlecht maçında takımın en iyisi olarak gösterilen Chedjou'nun dert yandığı öğrenildi. Yıldız oyuncunun, "Arena eskiden rakiplerin korkulu rüyası bizim de mabedimizdi. Ancak Anderlecht maçında yaşananlara inanamıyorum. Böyle sürerse Arena'da oynamak avantaj değil. Burada kendimizi eskisi gibi güçlü hissetmiyoruz" dediği ortaya çıktı.

KALECİ DAVY ROEF GÜNDEME OTURDU
GALATASARAY maçında gösterdiği performansla büyük beğeni kazanan Anderlecht'in 17 yaşındaki kalecisi herkesin beğenisini kazandı. Belçika gazeteleri genç futbolcuyu göklere çıkarırken geleceğin yıldızı olarak lanse etti.