Cimbom'dan 3 bomba

G.Saray transferde bombaları patlatmak için son günü bekledi. İtalyan takımı Napoli'de oynayan Dzemaili ve Eskişehirsporlu Tarık Çamdal'ı bitirdi. Başkan Ünal Aysal, Napoli'de oynayan golcü Pandev için de görüşmelerin sürdüğünü açıkladı. Tarık için Eskişehirspor'a 4.5 milyon Euro ve Umut Gündoğan verilecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2014 Güncelleme 01 Eylül 2014, 03:10
Cimbom’dan 3 bomba

İÇİNDEKİLER

Galatasaray transferdeki suskunluğunu bugün bozuyor... Bombaları patlatmak için son günü bekleyen Sarı-Kırmızılı yönetim sonunda Prandelli'nin istediği transferleri gerçekleştiriyor. Başkan Ünal Aysal taraftarların beklediği transfer müjdesini verdi. Aysal, Napoli'de forma giyen Dzemaili ve Eskişehirspor'da oynayan Tarık Çamdal'ın transferini bitirdiklerini belirtti. Galatasaray Başkanı Napoli'de oynayan bir başka isim olan Goran Pandev'in transferi için de görüşmelerin sürdüğüne dikkat çekerek Makedon oyuncunun durumunun en kısa süre içersinde belli olacağını dile getirdi. Dzemaili'nin transferini sonlandıran Galatasaray, Goran Pandev için son teklifini İtalyan kulübü Napoli'ye yaptı. Pandev'le 4 yıllık sözleşme konusunda el sıkışan Sarı-Kırmızılı yönetim artık gelecek olan cevaba odaklandı. Napoli'nin Pandev için yapılan teklifi değerlendirmeye aldığı ve kesin cevabı en kısa sürede vereceği ortaya çıktı. Ancak Pandev'in büyük olasılıkla Galatasaray'a transfer olacağı gelen bilgiler arasında.

TARIK ÇAMDAL TRANSFERİ MUTLU SONLA BİTTİ

Galatasaray'ın Tarık Çamdal için Eskişehirspor'a 4.5 milyon Euro'yla birlikte Umut Gündoğan'ı bonservisi ile vereceği öğrenildi. Bir süredir bu oyuncu için görüşmelerini sürdüren Sarı-Kırmızılı yöneticiler böylece bu transferi mutlu sonla noktaladı. Tarık Çamdal'ı çok isteyen Teknik Direktör Prandelli'nin bu transferin gerçekleşmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğu gelen bilgiler arasında.

MOURİNHO'NUN 3 ASI BULUŞTU!

2010 Şampiyonlar Ligi finalinde İnter'de Sneijder ve Pandev, Hamit Altıntop'a karşı forma giymişti. Bu üç yıldız sonunda aynı takımda buluştu. Inter ile Bayern Münih arasındaki finalde Pandev ve Sneijder İnter, Hamit ise Bayern formasını giyiyordu.