Bu ceza az!

Süper Kupa finalinde yaşanan saha olayları nedeniyle PFDK'nın G.Saray'a ve F.Bahçe'ye verilen para cezalarını az buldu ve Tahkim'e başvurdu. Galatasaray için saha kapatma istenirken Fenerbahçe'ye verilen 120 bin TL'nin para cezasının artırılması talep edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2014 Güncelleme 30 Ağustos 2014, 00:57
Bu ceza az!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray dün şok bir haberle sarsıldı! TFF Hukuk Müşavirliği, PFDK'nın önceki akşam Süper Kupa finalindeki olaylar nedeniyle Galatasaray verilen 250 bin TL ile Fenerbahçe'ye verilen 120 bin TL'lik para cezalarının artırılmasını istedi. Galatasaray için saha kapatma cezası istenirken, Sarı-Lacivertli kulüp için verilen para cezasının arttırılması istendi. Bu yüzden Fenerbahçe'nin sahasının kapanma tehlikesi bulunmuyor. Dün toplanan Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, yapılan itiraz için ilk değerlendirmeyi yaptı. TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Tahkim Kurulu, kararını 3 Eylül Çarşamba günü yapacağı toplantıda verecek. Tahkim Kurulu her iki kulübe 3 Eylül Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar cevap ve savunma zamanı verdi. Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nin PFDK'nin cezalarına itiraz hakkını olmasına rağmen şimdiye kadar böyle bir girişimde bulunduğu bilinmiyordu. TFF Hukuk Müşavirliği'nin bu tavrı, bu sezon saha içi olaylarına ve küfürlere müsamaha gösterilmeyeceğinin de bir delili oldu. Manisa'da oynanan Süper Kupa finalinde Fenerbahçeli taraftarlar maç için küfürlü tezahüratlarda bulunurken, Galatasaraylı taraftarlar birçok kez sahaya yabancı maddeler atmış ve ikinci yarının başında da maçın durmasına neden olmuştu.

ESKİŞEHİR MAÇI SEYİRCİSİZ OYNANABİLİR
EĞER Tahkim Kurulu, 3 Eylül tarihinde Galatasaray'ın sahasının kapanmasına karar verirse, Sarı-Kırmızılı ekip, Eskişehirspor ile yapacağı Türk Telekom Arena'da karşılaşmayı seyircisiz oynayacak. Galatasaray'a verilen para cezasının da artma ihtimali bulunuyor. Fenerbahçe'nin ise aldığı 120 bin TL'lik cezası artabilir. Ama sahasının kapanma durumu yok.

NELER ATTILAR NELER!

DOMATES
ÇAKMAK
SU ŞİŞESİ
AYRAN
TAHTA
TAŞ
MEŞALE
BOZUK PARA
MEYVE SUYU
PLASTİK KOLTUK
BATARYA
SU ŞİŞESİ
ŞARZ CİHAZI

TFF'NİN BU SEZON ŞAKASI YOK
Tahkim
Kurulu'na cezaların az olması nedeniyle yapılan itiraz, TFF'nin saha içi olaylarına bu sezon müsamaha göstermeyeceğinin delili oldu! Atılan maddeler nedeniyle Süper kupa finali 2. yarının başında bir süre durmuştu!