Volkan'a yerden şut atın

Günlerdir F.Bahçe'nin maç kasetlerini izleyen Prandelli oyuncularına "Kaleyi gördüğünüz yerden vurun" dedi... "Volkan soluna yatamıyor. Ayağının dibine yerden vurun" talimatı verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2014 Güncelleme 24 Ağustos 2014, 00:28
Volkan’a yerden şut atın

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe-Galatasaray, Süper Kupa finali öncesi Sarı-Kırmızılı takımın teknik patronu Prandelli rakibini çözdü... Fenerbahpçe'nin maç kasetlerini izleyen İtalyan teknik adam, "Kaleyi gördüğünüz yerden vurun" talimatı verdi... Volkan'ın soluna yatarken sorun yaşadığını belirten Prandelli, "Volkan'ın solunda sorun var. Kaleye şut atarken kalenin uzak noktalarına değil, Volkan'ın ayak dibine yerden şutlar atın. Çünkü uzun boyu nedeniyle uzak noktalara rahat uçabiliyor. Ama ayağının dibine gelen yakın şutlarda soluna yatamıyor. Bunu iyi değerlendirin" talimatı verdi.

VURUCU TİM HAZIR!
Wesley Sneijder ile birlikte Selçuk, Melo ve Burak'ı özel olarak çalıştıran Prandelli'nin "Maçta isabetli şut yüzdesini artırmalıyız. Bu çalışmalarımızın meyvelerini derbide mutlaka toplarız" dediği belirlendi.

Volkan geçen sezon çok eleştirilmişti
F.BAHÇE'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel geçen sezon, en çok soluna gelen toplarda yoğun eleştirilere hedef olmuştu. Hatta Volkan iyi çalışmamakla suçlanmıştı. Ancak Volkan bir yıl önce sol omzundan sakatlanmıştı.