Balanta ayrılabilir

River Plate Genel Sekreteri Francescoli, Galatasaray'ın 1 numaralı stoper hedefi olan Kolombiyalı yıldız için, "Balanta takımdan ayrılabilir. Avrupa'dan iyi fırsatları var" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ağustos 2014 Güncelleme 22 Ağustos 2014, 00:43
Balanta ayrılabilir

İÇİNDEKİLER

Savunmada yaşanan sıkıntı nedeniyle stoper transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a Arjantin'den güzel haberler geldi... Sarı-Kırmızılı yönetimin 1 numaralı hedefi olan Eder Balanta ile ilgili açıklamalar yapan River Plate Genel Sekreteri Francescoli transfere yeşil ışık yaktı.

BİRKAÇ GÜNE BİTER
Francescoli, "Balanta'yı kaybetmek istemiyoruz ama açık konuşmak gerekirse takımdan ayrılabilir. Çünkü Avrupa'dan önüne çıkan çok iyi fırsatlar var. Balanta'yı isteyen kulüplerle görüşüyoruz. Önümüzdeki birkaç gün içinde kesin bir sonuç alacağımızı düşünüyorum" ifadesini kullandı.

EN İYİSİ GALATASARAY
River Plate Genel Sekreteri Francescoli'nin bahsettiği diğer takımların Benfica ve Valencia olduğu belirtiliyor. Fakat en iyi teklifin Galatasaray'dan geldiği de alınan bilgiler arasında. Sarı-Kırmızılılar'ın Kolombiyalı stoper için 6.5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade ediliyor.