Selam bile vermediler!

Dün toprağa verilen Turgan Ece'nin Teşvikiye Camii'ndeki cenaze namazında Ünal Aysal ve Fatih Terim ayrı uçlarda saf tuttu... Birbirine selam dahi vermeyen ikili, gazetecilere aynı karede poz vermemek için de çok büyük bir çaba harcadı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2014 Güncelleme 21 Ağustos 2014, 01:00
Selam bile vermediler!

İÇİNDEKİLER

Pazartesi günü vefat eden Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından ve yöneticilerinden Turgan Ece son yolculuğuna uğurlandı... Ece için ilk olarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde tören düzenlendi. Yeniden Florya'ya ayak basan Fatih Terim'in yaklaşık 30 kişiyle birlikte tesislere gelmesi dikkatleri çekti. Turgan Ece için Teşvikiye Camii'ndeki cenaze törenine ise Ünal Aysal ve Fatih Terim arasında yaşanan gerilim damgasını vurdu... Galatasaray'da iki yıl birçok başarının altına imza attıktan sonra olaylı bir şekilde yolları ayrılan iki isim adeta köşe kapmaca oynadı. Cenaze namazı sırasında Aysal ve Terim'in ayrı uçlarda saf tutması dikkat çekerken, iki ismin birbirine selam dahi vermediği gözlendi. Terim ve Aysal'ın gazetecilere aynı karede poz vermemek için büyük çaba harcaması da dikkatlerden kaçmadı. Ankara'daki özel işleri nedeniyle Florya'daki anma törenine katılamayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal direkt olarak Teşvikiye'deki cenazeye gitti. Cenazeye Galatasaraylı yöneticiler, üyeler, eski yöneticiler, Turgan Ece'nin yakın dostları, ailesi ile birlikte futbolcular Sabri ve Amrabat da katıldı.

TERİM'DEN AYSAL'A ÜSTÜ KAPALI MESAJLAR!
Aysal'la yaşadığı köşe kapmaca nedeniyle sosyal medyada da günün en çok konuşulan isimlerinden biri olan Fatih Terim, Florya'daki törende çarpıcı bir konuşma yaptı. Konuşmasında üstü kapalı mesajlar veren tecrübeli teknik adam, "Biz Galatasaraylılığı Turgay Abi'den öğrendik. Galatasaray'ın gerçek sahibi Turgay Abi ve onun gibilerdi. O yüzden törene geldim" dedi. Terim'in bu konuşmasında Aysal'a gönderme
yaptığı iddia edildi.

PRANDELLİ, TERİM'İ BÖYLE KARŞILADI
Üst üste iki yıl Süper Lig şampiyonu yaptığı Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılan Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim tam 11 ay sonra dün Florya'ya ayak bastı... Terim'i, tesislerin şimdiki ev sahibi olan Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli çok sıcak bir şekilde karşıladı. İkili bir süre ayak üstü sohbet ederken, yakın dostlukları Florya'da bulunan herkesi şaşırttı. Terim'in Prandelli'yi Riva Tesisleri'ne davet ettiği öğrenildi.