Cimbom'a cesaret verdi

Göreve geldiği ilk günden bu yana futbolcularla çok sıcak bir ilişki kuran Prandelli takıma "Kaybetmekten korkmayın" felsefesini aşılıyor. İtalyan hoca idman ve maçlarda övgü dolu sözlerle futbolcuları hep motive ediyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2014 Güncelleme 28 Temmuz 2014, 00:43
Cimbom’a cesaret verdi

İÇİNDEKİLER

Avusturya'da başlayan yeni sezon hazırlıklarını Macaristan'da sürdüren Galatasaray'da kuşkusuz tüm gözler Cesare Prandelli'nin üzerine... Kısa bir süre önce göreve başlayan İtalyan hoca buna rağmen kampın yıldızı olmayı başardı. Sahaya indiği ilk günden itibaren futbolcularına "Kaybetmekten korkmayın" felsefesini aşılayan Prandelli 20 günde takıma kaybettiği özgüveni geri kazandırdı. Tecrübeli hocanın en çok dikkat çeken özelliklerinden birisi de futbolcularla diyaloğu oldu. Kısa sürede takımla çok sıcak bir ilişki kuran Prandelli idman ve maçlarda olumlu hareket yapan futbolcularını övgü dolu sözlerle motive ediyor. İtalyan hoca özellikle yeni transferler ve genç futbolculara özel önem veriyor.

BAHANE DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETİYOR!
Prandellı ayrıca bahane değil çözüm üreten kimliği ile de alkış topluyor... İmza töreninde yabancı kontenjanı ile ilgili kendisine yöneltilen soruya, "Ben buraya bunları ve şartları bilerek geldim. Kural neyse ona uyacağız" yanıtını veren başarılı teknik adam, transfer konusunda da yönetime maliyeti düşük isimler öneriyor.

"PATRON BENİM" MESAJI VERDİ
Prandellı ayrıca gerektiği yerde takım üzerinde otorite kurmayı da başarıyor... Göreve gelir gelmez başta kaptan Sabri olmak üzere birçok ismi kadro dışı bırakan İtalyan hoca takıma böylece "Patron benim" mesajı vermiş oldu.

OCAK'A KADAR GiTMEM
Cesare Prandelli tarafından sürpriz bir şekilde yurt dışı kampına götürülmeyen Sabri Sarıoğlu şu anda başka bir takıma transfer olmayı düşünmediğini söyledi... Florya'da çok iyi bir şekilde çalışarak yeniden takıma girmek istediğini söyleyen tecrübeli futbolcu, "Ocak ayına kadar bir yere gitmiyorum. Tüm teklifleri geri çeviriyorum. Amacım yeniden takıma girmek. Bunu başaracağıma inanıyorum" diye konuştu.