Adım adım Giovinco

Galatasaray ilk yabancı transferini yapmaya çok yakın... Juventus ile büyük oranda anlaşan Sarı-Kırmızılılar, Giovinco'yu da ikna etmek üzere... İtalyan basını, Prandelli faktörüyle genç yıldızın en geç 10 gün içinde yeni takımına imza atacağını duyurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2014 Güncelleme 16 Temmuz 2014, 00:09
Adım adım Giovinco

İÇİNDEKİLER

Cesare Prandelli'nin gelişinden sonra transferde atağa kalkan Galatasaray'da Sebastian Giovinco sesleri yükseliyor... Juventus'ta üst düzey forvetlerin gelişi ile birlikte yedek konumuna düşen, ismi de Premier Lig'den başta Arsenal olmak üzere Liverpool ve Tottenham ile anılan yıldız futbolcu, İngiliz ve İtalyan medyasına göre Galatasaray'a çok yakın... Sarı-Kırmızılı yönetimin Juventus ile büyük oranda anlaştığı, Giovinco'nun da milli takımdan hocası olan Prandelli'nin etkisiyle 'evet' demeye çok yakın olduğu belirtiliyor. İngiliz basınına göre, Giovinco'nun menajeri ilk olarak yine de Juventus ile sözleşme uzatmak için masaya oturmak istedi fakat İtalyan ekibinden bir cevap bile gelmemesi oyuncuyu daha da kızdırdı. Alınan bilgilere göre bu gelişmenin ardından 27 yaşındaki futbolcu Galatasaray'la masaya oturdu ve imza aşamasına gelindi.

HÜCUMUN HER BÖLGESİNDE OYNUYOR
İtalyan gazeteleri, Prandelli ile sürekli temas halinde olan Giovinco'nun en geç 10 gün içinde yeni takımına imza atacağını duyurdu... Hücumun her bölgesinde oynayabilen İtalyan yıldız geçtiğimiz sezon Juventus forması ile 30 maça çıktı, 3 gol attı ve 6 da asist yaptı. Galatasaray, Giovinco'ya imzayı attırdıktan sonra gözünü stoper ve forvet transferine çevirecek. Yönetimin hedefi Ağustos başına kadar yeni sezon kadrosunu şekillendirmek.

İngilizler de onu istiyor

Geçtiğimiz sezon Juventus'ta beklenen performansı sergileyemeyen Sebastian Giovinco'yu Arsenal, Liverpool ve Tottenham'ın istediği vurgulanıyor... İtalyan Milli Takımı'nda da forma giyen genç yıldızın tercihinin Galatasaray olduğu ifade ediliyor.