Prandelli'nin geliş tarihi belli oldu

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'nin 7 Temmuz Pazartesi günü takımın başında olacağını açıkladı.

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 03 Temmuz 2014, 17:51
Prandelli’nin geliş tarihi belli oldu

İÇİNDEKİLER

Ünal Aysal, gündemdeki transferler ve yeni teknik adam Cesar Prandelli hakkında GSTV'ye açıklamalarda bulundu.
Prandelli'nin seçilme nedeni

İtalyan teknik adamı neden seçtikleri hakkında ise Aysal, "Hoca, İtalya'da kontrat altında olduğu için direkt resmi bir görüşme yapamamıştık. Fakat kontratın iptalinden sonra resmi görüşmeleri başlattık. Cesaret Prandelli bizim koyduğumuz kriterlerin tamamına sahip. Cesur, çalışkan, disiplinli ve başarıya aç. Bizim için cazip bir hedefti." şeklinde konuştu.

Şampiyonluk garanti

Takımın başına geçeceği tarihi de açıklayan Aysal, "1-2 gün içinde bu transferi resmen açıklarız. Bu sene taraftarlarımıza lig şampiyonluğunu rahatça vadedebilirim. Hocamız pazartesi günü takımın başında olacak. Sezonu oyuncularla birlikte açacak" dedi.
Olcan bugün bitiyor

Olcan Adın transferinin bitmesinin an meselesi olduğunu söyleyen başkan, "Kadromuzu basitleştirmeyi hedefliyoruz. Olcan Adın'ın transferini bugün biter. Bunun dışında, yeni hocamız bizden belki 1-2 takviye isteyecek. Galatasaray'ın bugünkü gerçeklerini, yabancı kısıtlamasını biliyor. Görüşmelerde bu konularda anlaştık." dedi.