Galatasaray benim evim

Sarı-Kırmızılı yönetim Mancini ile devam edileceğini açıklamasına rağmen Lucescu'yu takımın başına getirmek için düğmeye bastı. Rumen hoca G.Saray'ın çok önemli bir ismine "Burada kalmam imkansız. Ülke çok karışık. Maçları nerede oynayacağımız bile belirsiz. G.Saray benim için çok özel" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2014 Güncelleme 23 Nisan 2014, 00:45
Galatasaray benim evim

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Lucescu sesleri artık daha gür çıkmaya başladı... Sarı-Kırmızılı yönetimin dün Mancini ile gelecek sezon da yola devam edileceğini açıklamasına rağmen Lucescu'ya teklif yapılması için fikir birliğine varıldığı öğrenildi. Başta Başkan Ünal Aysal olmak üzere tüm yöneticilerin Lucescu isminde birleştiği ve Mancini ile sezon sonunda kesin olarak yolların ayrılacağı ortaya çıktı. Ancak Galatasaray Yönetimi'nin Şampiyonlar Ligi'nde şanslarının sürdüğü için şimdilik Mancini ile gelecek sezon da devam edileceği izlenimi yaratmaya çalıştığı öne sürüldü. Bu arada Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Lucescu'nun da Ukrayna'daki misyonunu tamamladığını düşündüğü ve Galatasaray'da çalışmaya sıcak baktığı öğrenildi.

BAŞKANDAN İZİN İSTEYİP BURADAN AYRILACAĞIM
RUMEN hocanın yakın çevresine dert yanarak, "Ukrayna'da işler iyi gitmiyor. Seneye hangi ligde oynayacağımız bile belli değil. Bu sezon da Ukrayna yanlısı Dnipro'yu şampiyon yapmaya çalışıyorlar. Burada genel averaja ve ikili averaja bakılmıyor. Eğer iki takımın puanı aynı olursa tek bir final maçı gibi oynatılıyor. İşi oraya bile bırakmak istemiyorlar. Başkandan izin isteyip ayrılmanın zamanı geldi" dediği öğrenildi.

GALATASARAY CAMİASIYLA ÖZEL BAĞLARIM VAR
G.Saray'a yeniden dönebileceğini ifade eden Lucescu'nun ayrıca, "Başkan Aysal'da benim cep telefonum var. Zaten arada sırada sohbet yapıyoruz. Şu anda resmi bir teklif almadım. Kendisi çok kibar bir insan. Ben de profesyonelim. Galatasaray camiasıyla çok özel bağlarım var. Futbolda her şey olabilir. Galatasaray'a dönebilirim. Artık büyük konuşmamayı öğrendim" diye konuştuğu belirtildi.