İtalya'da tazminat zirvesi

Galatasaray'ı kafasında bitiren Mancini, 4-0'lık Kasımpaşa hezimeti sonrası gittiği ülkesinde menajeri Nicola Innocentin ve avukatı ile buluştu... İki yıl daha sözleşmesi olan İtalyan hocanın 9 milyon Euro'luk alacağı ödenmeden gitmeyi düşünmediği belirtiliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2014 Güncelleme 22 Nisan 2014, 01:20
İtalya’da tazminat zirvesi

İÇİNDEKİLER

Son zamanlardaki tutumuyla Galatasaray'ı kafasında bitirdiğini çok açık bir şekilde ortaya koyan Roberto Mancini tazminat derdine düştü!.. Kasımpaşa yenilgisinin ardından apar topar ülkesine giden İtalyan hocanın bu seyahatinin tatil amaçlı olmadığı ortaya çıktı. Sezon sonunda Galatasaray yönetimi tarafından görevine son verilmesine kesin gözüyle bakılan Mancini'nin Milano'da menajeri Nicola Innocentin ve avukatı ile bir araya geldiği belirlendi. Zirvenin gündeminde ise İtalyan hocanın sözleşmesinin feshedilmesi durumunda alacağı para ve yeni sezon planlaması vardı. Çizme'den gelen bilgilere göre Galatasaray yönetiminin Mancini ile yollarını ayırması o kadar kolay olmayacak. Sarı-Kırmızılı kulüple 2 yıl daha sözleşmesi olan tecrübeli hocanın 9 milyon Euro'luk alacağı ödenmeden kesinlikle bir yere gitmeyeceği ifade ediliyor.

GELECEK HAFTA PAZARLIKLAR BAŞLAYACAK
İLK yarının ortasında Fatih Terim'in yerine göreve getirilen ve bu sezon sonuna kadar 3.5 milyon Euro alan Mancini'ye sözleşmesi gereği önümüzdeki iki sezon için de toplam 9 milyon Euro ödenecek. Galatasaray yönetiminin önümüzdeki günlerde hem Mancini hem de menajeriyle para pazarlığına başlaması bekleniyor. Fakat İtalyan hocanın 9 milyon Euro'yu alma konusunda kararlı olduğu öğrenildi.

İYİ BİR TEKLİF ALIRSA AYRILIK KOLAYLAŞACAK!
İTALYAN Futbol Federasyonu'nun Cesare Prandelli ile yola devam etme kararı vermesi sonrasında milli takım hayali suya düşen Roberto Mancini'nin adı İngiliz basınında sık sık Tottenham ile anılıyor. Galatasaray yönetimi, Mancini'nin başka bir takımdan teklif alması durumunda ayrılığın daha kolay olacağını düşünüyor. Bu konuda önümüzdeki günlerde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.