Arena ilk kez kapandı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu F.Bahçe maçında taraftarının neden olduğu kötü tezahürat nedeniyle G.Saray'ın sahasını 1 maç kapattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2014 Güncelleme 11 Nisan 2014, 00:13
Arena ilk kez kapandı

İÇİNDEKİLER

PFDK Galatasaray'a acımadı... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu dün yaptığı toplantıda Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı dev maçta taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 80 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Aynı müsabakada Galatasaray'ın taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 20 bin TL para cezası ile cezalandırılmasını hükmetti.

KASIMPAŞA MAÇI
Böylece G.Saray 30. haftada yapılacak Kasımpaşa maçını kadın ve çocuklar önünde oynayacak. Sarı-Kırmızılı takımın bu cezayı almasıyla birlikte Cimbom Arena'da ilk kez cezalı bir maç oynayacak

TARAFTARLARDAN TFF'YE YÜRÜYÜŞ
Galatasaray taraftarı Yıldırım Demirören'i protesto etmek için yarın TFF binasına yürüyüş gerçekleştirecek.
G.SARAY taraftarı Yıldırım Demirören'i yarın TFF binasına yürüyerek protesto edecek. Demirören'in Melo için yaptığı açıklamaları protesto edecek olan taraftarlar yarın saat 15.00'te Ayazağa metro istasyonunda buluşacak. Ardından TFF'nin İstinye'de bulunan binasına yürüyecek. Yürüyüşe çok sayıda taraftar katılacak.