Q7'ye karşılık Baros+Yekta

Devre arası transfer döneminde kadrosunu takviye etmeyi planlayan G.Saray, ezeli rakibi Beşiktaş'tan gönderilen Portekizli yıldızın peşinde. Siyah-Beyazlılar, G.Saray'dan, Q7'ye karşılık Yekta ve Baros'u istedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Aralık 2012 Güncelleme 28 Aralık 2012, 04:15
Q7’ye karşılık Baros+Yekta

İÇİNDEKİLER

Devre arası transfer döneminde kadrosunu takviye etmek isteyen Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'tan gönderilen Portekizli yıldız Quaresma'nın peşinde. Siyah-Beyazlılar'ın, "4 ay içinde Türkiye'de bir takıma giderse 5 milyon Euro bonservis ücreti alınır" maddesi karşılığında sözleşmesini fesh etmesine karşın ısrarlarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, ezeli rakiplerinin kapısını bir kez daha çaldı.

YEKTA VE BAROS'U İSTEDİLER
Siyah-Beyazlılar ise rakiplerinin bu teklifine karşılık Yekta Kurtuluş ve Milan Baros'u istedi. Baros'un teklife sıcak baktığı, yıllık 500 bin Euro ve maç başına 7 bin 500 Euro alan Yekta'nın da, "Galatasaray'da az kazanıyorum" diyerek gitmeyi kabul ettiği öğrenildi. Baros'u gözden çıkartan Terim'in ise Yekta Kurtuluş'un gönderilmesine onay vermediği sızan haberler arasında yer alıyor. Galatasaray yönetiminin, Beşiktaş'ın 5 milyon Euro'luk tazminatı 2 milyon Euro'ya indirmesi halinde oyuncuyu İstanbul'a çağıracağı sızan haberler arasında yer alıyor.

HAZİRAN KESİN!
Siyah-Beyazlılar, 5 milyon Euro'luk tazminatta indirime gitmezse Portekizli yıldız Quaresma'nın Haziran ayında Galatasaray formasını giymesine ise kesin gözüyle bakılıyor. Lütfi Arıboğan'ın Q7'nin menajeri Mendes ile yıllık 2 milyon 750 bin Euro ve maç başı 15 bin Euro'da anlaşma sağladığı sızan haberler arasında...

DEVRE ARASINDA HANGİ TAKIM KİMİ ALACAK?