Sabri Arda'nın babasına çeyrek taktı

Sabri önceki gün Arda'nın nişanına katıldı Twitter yıkıldı. Her yaptığı olay olan Sabri için şu yorumlar yapıldı: "Sabri Arda'nın babasına çeyrek altın takmış." "Sabri, Arda'nın nişanında tayt mı giymiş"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Aralık 2012 Güncelleme 27 Aralık 2012, 02:20
Sabri Arda’nın babasına çeyrek taktı

İÇİNDEKİLER

Arda nişanlandı, Sabri olay oldu.. Galatasaray taraftarının en çok sempati duyduğu futbolcuların başında gelen Sabri Sarıoğlu, yine taraftarlardan nasibini aldı..



KIYAFETİ DİKKAT ÇEKTİ
Önceki gün eski takım arkadaşı Arda Turan'ın nişanına katılan Sabri giydiği kıyafetle yine ilgi oldağı oldu. Twitter'da tecrübeli futbolcu hakkında yapılan yorumlar ise kırdı geçirdi. "Arda Turan ile Sinem Kobal'ın nişanına katılan Sabri, Arda'nın babasına çeyrek altın taktı" tweeti en çok paylaşıyan ve RT yapılan tweet oldu. İşte Twitter'da Sabri geyikleri: "@ilknurkksal Aşk hayatım Sabri'nin şutları gibi kalenin yakınından bile geçmiyor. @UfukKorcan ardanin nisaninda Sabri tayt mi giymis:) @AkgunSeker Galatasaray'da şok gelişme! Sabahki antrenmanda sakatlanan Sabri, öğleden sonraki antrenmana katılmadığı için top toplayıcılar izin yaptı.

DEVRE ARASINDA HANGİ TAKIM KİMİ ALACAK?