Gel de Selçuk İnan!

Dünkü röportajında "Ben hiç bir zaman Trabzon'dan başka bir takımda oynamam" cümlesini kullanmadığını belirten Selçuk İnan'ın kamera görüntüleri ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2011 Güncelleme 21 Haziran 2011, 00:00
Gel de Selçuk İnan!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın bedavaya kadrosuna kattığı Selçuk İnan, dün tatilini geçirdiği Çeşme'de Lig TV kameralarına özel röportaj verdi.. Daha önce "Hiç bir takımla görüşmem olmadı ve Trabzonspor'dan başka bir takıma gitmem" dediği iddia edilen ve bu nedenle Galatasaray'a gittiği için suçlanan Selçuk İnan hiç bir zaman böyle bir konuşma yapmadığını söyledi. Ancak haber1967. com'dan İnan'a jet yanıt geldi. Haber1967.com, Selçuk İnan'ın daha önce "Ben Trabzon'da mutluyum. Başka bir takımla görüşmem olmadı. İnşallah anlaşma sağlanacak ve ben Trabzon'da kalacağım" diye açıklamalarda bulunduğu videoyu sitesine koydu.

BEN KİMSEYİ SATMADIM!
Dün Lig Tv kameralarına konuşan Milli oyuncu, Trabzon'dan kimseye kırgın olmadığını belirterek "Ben kimseye kırgın değilim. Belki O (Sadri Şener) bana kırgındır. Üzgün olabilir. Ben onun yerinde olsam, benim gibi futbolcuyu kaybetseydim, ben de üzülürüm. Çünkü ben Trabzonspor'da kimseyi kırmadım, kimseyi de satmadım. 3 yıllık bir sözleşmem vardı. Hemen hemen tüm maçlarda oynadım. Sakat sakat da oynadım, hasta hasta da oynadım. Kimseyi kandırmadım. Kimseyi oyalamadım" ifadelerini kullandı.
Selçuk yakın arkadaşı Arda ile ilgili ise "Takımda kalacağına inanıyorum. Ona ihtiyacımız var" dedi.