Galatasaray'dan çok Barcelona sevindi

Galatasaray'ın yeni transferi Tomas Ujfalusi'nin Türkiye'ye gelişi en çok Barcelona taraftarını sevindirdi.

Giriş Tarihi 21 Haziran 2011, 00:00 Güncelleme 21 Haziran 2011, 21:59
Galatasaray’dan çok Barcelona sevindi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Atletico Madrid'ten transfer ettiği Tomas Ujfalusi'nin artık Türkiye'de top oynamasına en çok Barcelona taraftarı sevindi. Geçen sezon Lionel Messi'ye kasti faul yaptıktan sonra kırmızı kart gören Çek futbolcu için Bacelona taraftarları forumlarda, " Gitsin artık faullerini Türkiye'de yapsın.. Bakalım kırmızı kart görmekten futbol oynayabilecek mi?" dediler.

Gazeteport'un haberine göre Galatasaray'ın Atletico Madrid'den transfer ettiği Çek futbolcu Tomas Ujfalusi özellikle Barcelona'da hiç sevilmiyor. Gözlerinden sakındıkları Messi'ye yaptığı sert ve kasıtlı faulden dolayı. Çek stoper geçen sezon Madrid'de ligin 3. haftasında Madrid'de oynanan Barcelona maçının uzatma dakikalarında Messi'ye faul yapmış ve direk kırmızı kart görmüştü.

Ayağı şişen ve kırılmaktan son anda kurtulan Messi soyunma odasına sedye ile giderken, karşılaşma da sona ermişti. Galatasaray'ın Tomas Ujfalusi'yi transfer etmesi Barcelona taraftarları arasında memnunlukla karşılandı. Çek futbolcunun Messi'ye yaptığı sert faulü unutmamadıklarını söyleyen taraftarlar, forum sitelerinde Ujfalusi'nin Galatasaray'a transferini değerlendirdiler. Taraftarlar, "O futbol oynamıyor sadece faul yapıyor.Bir futbol kasabı. Messi'ye yaptığı kasıtlı hareketi herkes gördü. 2 değil en az 5 maç ceza almaydı. O'nun İspanya'dan gitmesine çok sevindik. Gitsin artık faullerini Türkiye'de yapsın.. Bakalım kırmızı kart görmekten futbol oynayabilecek mi" diye tepkilerini gösterdiler.

MESSİ'DEN ÖZÜR DİLEMESİ BİLE KURTARAMADI
Ujfalusi kırmızı kart gördüğü hareketinden sonra "Messi'den özür dilemek istiyorum. Benim amacım onu sakatlamak değildi. Ben topla oynamak için hamlemi yaptım ama Messi'nin bacağına müdahale edebildim. Kötü bir müdahale oldu. Agüero'dan Messi'ye bir özür mesajı göndereceğim" dese de Barcelona tarafının tepkisi dinmemişti.

2 MAÇ CEZA ALDI
İspanya Futbol Federasyonu Atletico Madrid-Barcelona maçında Lionel Messi'nin sakatlanmasına yol açan sert bir faul yapan Tomas Ujfalusi'ye 2 maç men cezası vermişti.