Evden uzakta Şen değil!

Ligde son 3 maçını kazanan Fener, Bursa'da fren yaptı... 3. dakikada Volkan Şen'in golüyle geriye düşen Sarı-Lacivertliler, 66. dakikada Kuyt ile eşitliği buldu. 83'te Kadlec topu çizgiden çıkardı. 90'da Ozan'ın volesi direkte patladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2014 Güncelleme 25 Kasım 2014, 00:57
Evden uzakta Şen değil!

İÇİNDEKİLER

Nefes kesen maçta gülen yok... Süper Lig'de 10. haftanın kapanış maçında Bursaspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı... Haftaya lider giren Kanarya, kaybettiği iki puan sonrasında zirveyi Beşiktaş'la paylaştı... Bursaspor maça fırtına gibi başladı. 3. dakikada Belluschi'nin ara pasında Fenerbahçe ceza sahası önünde topla buluşan Volkan Şen, kaleci Volkan Demirel ile karşı karşıya kaldı. Volkan Şen'in düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0. 11. dakikada Alper Potuk'un ara pası savunmanın arkasına sarkan Emenike'nin vuruşunda kaleci Harun Tekin golü önledi. 33. dakikada Volkan Şen'in vuruşu üstten auta çıktı. İlk yarı böylece 1-0 sona erdi... Bursaspor ikinci devreye de hızlı başladı. 47. dakikada Bakambu'nun arka direkte bomboş pozisyonda yaptığı vuruş dışarı çıktı. 52. dakikada Emenike'nin pasında Meireles bomboş kalmasına rağmen kötü vurdu

BURSA'DA SON DAKİKALAR AKSİYON FİLMİ GİBİYDİ!
BELLUSCHI 53. dakikada kaleyi yokladı. Volkan iki hamlede golü önledi. Dakikalar 66'yı gösterdiğinde Fenerbahçe golü buldu. Kuyt'ın sol kanattan yaptığı orta, kimseye dokunmadan ağlarla buluştu: 1-1. 71. dakikada Meireles'in şutu az farkla auta çıktı. 83. dakikada Kadlec gole giden topu çizgiden çıkardı. 90+2. dakikada Ozan İpek'in penaltı noktası üzerinden vuruşu üst direkten döndü. 90+3'te Harun, Sow'a gol izni vermeyince Bursa'da puanlan paylaşıldı: 1-1.

OFSAYT iSYANI
Bursaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan kritik mücadelede ofsayt kararı oldukça çok konuşuldu
BURSA ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta Aleks Taşçıoğlu ve Fırat Aydınus'un verdiği ofsayt kararı çok konuşuldu. Gelişen Fenerbahçe atağında savunmadan atılan uzun topa Moussa Sow hareket etti. Ancak bu pozisyonda Aydınus ofsayt kararı verdi. Maç 1-1'ken gelişen bu atak kesilince sosyal medyadaki Fenerbahçe taraftarı da isyan etti. Pozisyona yorumlar fazlaydı.

MOUSSA SOW YİNE YEDEK!
FENERBAHÇE Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor'a karşı son 3 maçta olduğu gibi yine Moussa Sow'u yine kulübede başlattı. Senegalli oyuncunun yerine solda genç yıldız Alper Potuk forma giydi.

DiEGO RiBAS SAKATLANDI
Fenerbahçe'ye geldiğinden beri eleştiri oklarının hedefi olan Diego Ribas, Bursaspor maçının ikinci yarısında oyundan çıkmak zorunda kaldı. Sakatlanan Sambacı yıldızın durumunun çok ciddi olmadığı öğrenildi. Diego'nun kontrolleri yapıldıktan sonra açıklama yapılacak.

LİGİN EN KALABALIK MAÇI
Bursa-Fenerbahçe maçı adeta full çekti. Uzun süredir Süper Lig'de bir maç bu kadar çok taraftarca izlendi. Atatürk Stadı bayram yeriydi.