Önce yor sonra vur

Önümüzdeki hafta ligin en formda takımı Bursa'ya konuk olacak loan F.Bahçe'de teknik patron İsmail Kartal'ın hedefi rakibinin ilk yarıdaki baskısını kırmak, topa sahip olaark yormak ve 2. yarıda öldürücü darbeyi indirmek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2014 Güncelleme 16 Kasım 2014, 01:56
Önce yor sonra vur

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 10. haftasında önümüzdeki hafta ligin en formda takımlarından Bursaspor'a konuk olacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, tüm çalışmalarını bu maç üzerine yapıyor. Takımını ağır idmanlarla hazırlayan İsmail Kartal, bunun dışında Bursaspor'un şu ana kadar oynadığı maçları da analiz ediyor. Bursaspor maçına ilk yarının son derbisi gözüyle bakan İsmail Kartal, rakibinin özellikle maça hızlı tempoyla başladığını göz önünde bulundurarak, ilk dakikalarda Bursa'nın baskısını kırmanın yollarını arıyor. Kartal, bunun dışında ayağa seri paslarla rakibini yorup öldürücü darbeyi 2. yarıda vurmayı planlıyor. İsmail Kartal, bir bakıma Beşiktaş'ın Bursaspor'u deplasmanda yendiği maçın taktiğini uygulama yoluna gidecek.

KARTAL ZAAF ARIYOR...

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor defansında yer alan Civelli'nin üzerine Emenike'yi göndererek, Arjantinli futbolcunun ağır yapısından faydalanma yoluna gidebileceği de gelen haberler arasında.

KALANLARA KAISER DOPiNGi

Fenerbahçe'nin milli takımlara gitmeyen futbolcuları, 'Kaiser' adı verilen cihazlarda patlayıcı kuvvet ve çabuk kuvvet çalışmaları yapıyorlar. Bu çalışmalar maksimum kasılma hızını artırmaya yönelik, çabuk kuvvet içerikli oluyor. Kaiser; fonksiyonel kuvvete uygun dizayn edilmiş, h ava basıncıyla çalışan ve sakatlıklara karşı oyuncuyu maksimum koruyan son teknoloji cihazlar olarak tanımlanıyor. Bu arada dün yapılan çalışmaya belinde ağrıları bulunan Pierre Webo katılmadı.

FARK iSTiYOR!

Fenerbahçe teknik Direktörü İsmail Kartal, seri galibiyetlerle puan farkını açıp 2. yarıya rahat girmeyi hedefliyor. Tıpkı geçen yıl olduğu gibi.