Sow + Kuyt + Emenike = Semih Şentürk

Fenerbahçe'nin forvet hattını oluşturan 3 futbolcunun geride kalan 7 haftada toplam gol sayısı 4'de kalırken, Başakşehir forması giyen F.Bahçe tarihinin "efsane nöbetcisi" Semih 4 maçta 4 gole imza attı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2014 Güncelleme 29 Ekim 2014, 02:15
Sow + Kuyt + Emenike = Semih Şentürk

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz sezon kardro dışı bırakılan ve devre arasında Antalyaspor'a giderek kariyerine devam eden Fenerbahçe'nin efsane nöbetçi golcüsü Semih Şentürk, gollerine Başakşehir'de devam ediyor... Son olarak 4-0 kazandıkları Galatasaray maçında Sarı-Kırmızılı fileleri havalandıran Semih, geride kalan 7 haftada 4 maçta forma giydi ve 239 dakika sahada kaldı. Tecrübeli futbolcu bu maçlarda 4 gole imzasını atarak, golcü kimliğine kaldığı yerden devam ettiğini gösterdi.

NÖBETÇİ GOLCÜ NEREDEYSE BOŞ GEÇMİYOR...
Ama ilginç olan durum Semih'in attığı 4 gol değil! Fenerbahçe'nin ideal 11'inde forvet hattını oluşturan Moussa Sow, Dirk Kuyt ve Emenike'nin toplam gol sayısı da geride kalan 7 haftada 4! Yani Semih Şentürk, tek başına eski takımının golcüerine eşit sayıda gol atmayı başarmış oldu.

SEMİH, BÖYLE DEVAM EDERSE GOL KRALI OLABİLİR...
Eğer Semih Şentürk Fenerbahçe'de kalmış olsaydı Sarı-Lacivertli kulübe olan hizmetine devam edebilir ve zaman zaman ortaya çıkan gol sıkıntısına çare olabilirdi. Semih, düzenli bir şekilde şans bulduğu taktirde gol krallığı yarışının da ciddi adayları arasında yer alaca gibi görünüyor.