Gözyaşlarıyla gelen zafer!

Skor 1-1 olduktan sonra bazı taraftarların takım aleyhinde ve "Ersun Yanal" şeklindeki tezahüratlarının ardından Fenerbahçe'nin 2. golü geldi. İsmail Kartal'ın gözyaşlarını gören futbolcular sevinmeyi bırakıp hocasına koştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2014 Güncelleme 26 Ekim 2014, 00:25
Gözyaşlarıyla gelen zafer!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni zor da olsa 2 penaltı golüyle geçerken, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ilginç ve duygusal anlar yaşandı. Maçın 80. dakikasında konuk ekibin beraberlik golü gelince bazı Fenerbahçeli taraftarlar Ersun Yanal lehine tezahüratta bulundu. Bunun üzerine İsmail Kartal duygusal açıdan zor anlar yaşadı. Fakat çok fazla geçmeden Fenerbahçe'nin 2. penaltı golü geldi. Kuyt'ın kullandığı penaltı vuruşunun ardından golün sevincini yaşayan Sarı-Lacivertli futbolcular bir anda kulübenin içinde gözyaşlarına hakim olamayan hocaları İsmail Kartal'ı gördüler. Toplu halde hocalarının yanına giden ve sarılan futbolcular büyük bir jeste imza attılar. Ancak tüm bu yaşananlar Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın yaşadığı psikolojik baskıyı da gözler önüne seriyordu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, ""Ben biraz duygusal bir insanım. Kalbimden bir kötülük geçmez. Fenerbahçe'de başarılı olmak için çalışıyorum. Oyuncularım da bazı şeyleri hak etmediğini biliyor. Oyuncularım da bir bütün olduğumuzu göstermek istediler. Bunlar az bulunur" dedi. Oyuna iyi başladıklarını ancak rakibin ilk devre katı savunma yaptıklarını belirten Kartal, "11 tane pozisyona girmişiz. Bu camianın evladıyım ve takımı şampiyon yapmaya çalışıyorum, Protestoyu haketmediğimizi düşünüyorum. Bu tip maçlar olacak ve biz tıkanacağız. Taraftarımız bize sahip çıkmalı" diye konuştu.

DIRK KUYT: İSMAİL KARTAL FENERBAHÇE İÇİN ÖLÜR...
Maçın ardından açıklamalarda bulunan 2. golün sahibi Dirk Kuyt, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamalarda hocasına sahip çıktı. Hollandalı futbolcu, "İsmail Kartal geçtiğimiz sezon bu takımın yardımcı hocasıyla. Uzun yıllar bu takımda. Şimdi ise takımın başında ve takımı için çok çalışıyor. İsmail Kartal takımı için her şeyi yapabilecek hatta ölebilecek bir insan. Taraftarlarımızın tamamı ona sahip çıkmalı. Şimdi hep birlikte olalım ve Fenerbahçe'yi şampiyon yapalım" ifadelerini kullandı

YAPILAN ŞEY HİÇ HOŞ DEĞİL
MAçın ardından konuşan Kadlec, "Taraftarlarımızın eski teknik direktörümüz için yaptığı tezahürat hoş değildi. İsmail Kartal iyi bir insan ve ona destek olunmalı" dedi.

ŞEHİTLER İÇİN MAÇTA MÜZİK YAYINI YAPILMADI
Dün Yüksekova'da şehit olan 3 asker nedeniyle karşılaşma öncesi stat hoparlörlerinden müzik yayını yapılmadı. Saracoğlu'ndaki bu hassasiyet futbolseverlerin taktirini topladı.

ŞAMPiYON TAKIMI NE HALE GETiRDiNiZ!
Fenerbahçeli bir grup taraftarların hedefinde dün gece oynanan futbol ve Başkan Aziz Yıldırım vardı. Tribünlerde "Aziz Yıldırım taktik versene", "Şampiyon takımı ne hale getirdiniz" tezahüratları duyuldu. Tüm bunlar yaşanırken imdada Emenike'nin Ahmet tarafından düşürülmesi yetişti. Kuyt, penaltıyı gole çevirince puan kaybı halinde daha da artabilecek tepkiler Şükrü Saracoğlu'nda meydana gelmedi.