Galatasaray yenmedi, biz yenildik

Samandıra’da basın mensuplarının sorularını cevaplayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, “Bizi Galatasaray yenmedi, Galatasaray’a biz yenildik” dedi.

Giriş Tarihi 22 Ekim 2014, 00:00 Güncelleme 22 Ekim 2014, 14:43
Galatasaray yenmedi, biz yenildik

İÇİNDEKİLER

Aziz Yıldırım derbiden kırmızı kartlara, İsmail Kartal'dan Alp Yalman'a her konuda soruları yanıtladı.
Yıldırım, derbide Emenike'nin penaltısının verilmediğini de savundu.
Başkan Yıldırım, kırmızı kart gören Bruno Alves'e 30 bin, Bekir İrtegüne'e ise 20 bin avro para cezası verildiğini de duyurdu.

HOCAYA DESTEK VE UYARI
"Ben lig devam ederken kimseyi göndermedim. İsmail Hoca sonuna kadar burada kalacak, destek olalım" diyen Yıldırım, hocasına uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi.:
"İsmail Kartal çok duygusal biri. Maçların ardından televizyonlarda söylememesi gereken laflar ağzından çıkıyor. İsmail hocam buranın bir çocuğu destek olun sahip çıkın. Ben arada antrenör yollamadım ama kendisi gitmek isterse bir şey diyemem."

ALP YALMAN'A TEŞEKKÜR

Galatasaray'ın başkan adaylarından Alp Yalman'a teşekkür eden ve "Galatasaray camiasında hep dostlarımız olmuştur" diyen Başkan Aziz Yıldırım, "Stat konusunda Fenerbahçe samimiyetsiz davrandı diyen Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi'ye de cevap verdi:
"Ben cezaevinden çıkarken Fikret Orman'la konuştum. Galatasaray'la bir anlaşma yapmışlardı, 'getirin, aynı anlaşmayı ben de imzalayayım' dedim. İkide bir de çıkıp sağda solda 'Fenerbahçe samimiyetsiz' demesinler. Bana sormadığın bir şeyden beni suçluyorsun. Onlar istedi Olimpiyatta oynamayı. Şimdi de sitem edemezsin" ifadelerini kullandı.