Florya'da 1.5 saatlik zirve

Cimbom'un kaptanları 5 saat süren bir toplantı yaptı. 3 kaptan, "F.Bahçe maçıyla kötü sonuçlara sünger çektik. Dortmund maçını kazanarak başkanımızı galibiyetle uğurlamalıyız" dedi. Görüşmeye son bölümde katılan Prandelli de başarı sözü aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2014 Güncelleme 22 Ekim 2014, 00:56
Florya’da 1.5 saatlik zirve

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Dortmund ile oynanacak maç öncesi takım kenetlendi. Takım kaptanları Selçuk, Burak Yılmaz ve Sneijder arkadaşlarıyla özel bir toplantı gerçekleştirerek zorlu maç öncesi motive oldu. Florya'da 1.5 saat süren zirveye daha sonra da Prandelli katıldı. Kaptanların arkadaşlarına, "Fenerbahçe galibiyeti hepimize ilaç gibi geldi. Geçen sezon ligi şampiyon olarak bitiren ezeli rakibimizi yenerek bu sezon hedefe varacak bir takım olduğumuzu herkes gördü. Geçmişte yaşadığımız başarısız sonuçlara artık sünger çektik. Galatasaray'ın hedefleri zaten büyük. Bizler bu başarımızı Dortmund karşısında da göstermeliyiz. Onları yenecek güçteyiz" dedi. Rakiplerinin 2 maçta 6 puan almasının önemli olmadığını vurgulayan Selçuk İnan ve Burak "Dortmund Şampiyonlar Ligi'nde büyük oynayan bir takım. Ancak gerçek performansımızı koyarsak yenemeyeceğimiz takım olmaz" diye konuştu.

ZAAFLARINI İYİ DEĞERLENDİRMEMİZ ŞART
Galatasaray kaptanları Türk Telekom Arena'da taraftarlara bir zafer yaşatmak için sahaya çıkacaklarına dikkat çekerek, "Dortmund geçen sezonki kadrosundan önemli oyuncuları kaybetmesine rağmen ayakta kalmayı başardı. Onların zaaflarını değerlendirirsek her şey iyi olur. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz olmamalı" dedi.

BAŞKANIMIZI GALİBİYETLE UĞURLAYALIM
Başarısız sonuçların geride kaldığını söyleyen Selçuk ve Burak, "Bu maç başkanımız için son Avrupa maçı olacak. Dortmund'u yenerek onu da sevindirmemiz gerekir. Bugüne kadar her zaman bizim yanımızda olan başkanı galibiyetle uğurlamalıyız. Dortmund'u devirmemiz aynı zamanda grupta yeniden iddialı bir duruma gelmemizi sağlayacak" dedi

PRANDELLİ DE GALİBİYET SÖZÜ ALDI
Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli futbolcularının yaptığı toplantıya son bölümde katıldı. İtalyan teknik adam burada futbolcularından galibiyet sözü aldı.