Telgrafın tellerine kuşlar mı konar

Arena'da maç sonunda yankılanan şarkı, "Telgrafın tellerine kuşlar mı konar!"dı... Cimbom, F.Bahçe'yi hem yendi hem de bu şarkıyla çok kızdırmış oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ekim 2014 Güncelleme 19 Ekim 2014, 00:00
Telgrafın tellerine kuşlar mı konar

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi mabedi Türk Telekom Arena'dan eli boş gönderirken aynı zamanda çok kızdırdı. Karşılaşma boyunca Fenerbahçe'ye nefes aldırmayan Galatasaray taraftarından sonra maç bitimi çalan şarkı da Fenerbahçeliler'i kahretti. Tribünlerden taraftarlarında eşlik ettiği şarkı, "Telgrafın tellerine kuşlar mı konar!" dı. Galatasaraylı oyuncular maçtan sonra büyük bir coşku yaşarken, stadda çalan şarkı da sosyal medyada çok konuşuldu. Sarı-Kırmızılı renklere gönül veren taraftarlar, Fenerbahçeli dostlarını oldukça kızdırdı. Bu şarkının günler öncesinden hazırlandığı da gelen bilgiler arasında.

TARAFTAR OLARAK SON DÖNEMİN EN HEYECANSIZ DERBİSİ
BU sezon tribünlerde yaşanan sıkıntı dün TT Arena'daki derbiyi de vurdu. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbide 37 bin 598 seyirci vardı. Bu sezon en çok taraftarın gittiği maç olarak kayıtlara geçen karşılaşma, bir derbi olarak ise son dönemin en düşük rakamıydı. İki ezeli rakip arasında son 5 sezonda oynanan maçlarda tribünler hiç bu kadar boş kalmamıştı.

ARENA'DA KAVGA ÇIKTI
Arena Arena tribününde derbiden önce kavga çıktı. Maçın başlamasına yaklaşık bir saat kala bir grup sarı-kırmızılı taraftar arasında kavga çıktı. Çıkan kavgayı diğer taraftarlar engellemeye çalışırken, kavganın yaşandığı tribüne çevik kuvvet müdahale etti.

4. YILDIZ İÇİN ÖZEL HAZIRLIK
G.Saray taraftarı, Türk Telekom Arena'da birbirinden özel şovlar hazırlarken en dikkat çekeni ise 4. yıldız için hazırlanan koreografiydi. Ayrıca Ulubatlı Souness koreografisi de tam not aldı. Galatasaray taraftarları, takım kadar maça oldukça iyi hazırlandı. Sarı-Kırmızılılar, maç sonrası büyük bir sevinç yaşadı.