Korkma arkanda ben varım

İsmail Kartal'a moral veren Yıldırım, "Süper Kupa'da Galatasaray'ı yenmiştin. Aynısını yine yaparsın. Takımı en iyi şekilde oynatacağından kuşkum yok" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2014 Güncelleme 17 Ekim 2014, 00:32
Korkma arkanda ben varım

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yarın TT Arena'da oynanacak derbi öncesinde teknik patron İsmail Kartal ile bir araya geldi. Kartal'ı rahatlatıcı ve moral veren sözler söyleyen Yıldırım, "Takım da senin, sistem de... Galatasaray'la ilk kez karşılaşmıyorsun. Süper Kupa maçında nasıl çıkıp oynayıp yendiysen yine yenersin. Aynı başarıyı yine tekrarlarsın. Kaybetsen de dünyanın sonu değil. Takımı şampiyon yapacağından da eminiz. Hiçbir spekülasyona kulak verme. Sadece ve sadece işine konsantre ol. Sana güvenmesek göreve zaten göreve gelmezdin. Hepimiz sonuna kadar senin arkandayız" diye konuştu.

YILDIRIM: DIEGO'YU OYNATMAK ZORUNDA DEĞİLSİN
TEKNİK direktör İsmail Kartal'a Diego konusunda da destek veren Başkan Aziz Yıldırım, "Diego yüksek bir ücretle bu takıma gelmiş olabilir. Ama bu sende baskı meydana getirmesin. Aldığı para mühim değil. Her zaman oynatmak zorunda değilsin. Ne zaman hazırsa o zaman oynatırsın. Tabii ki Diego'yu kaybetmek istemeyiz ama planlarına uymuyorsa oynatma" dedi.

YÖNETİM TAM KADRO SAMANDIRA TESİSLERİ'NDE
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile birlikte Sarı-Lacivertli yöneticiler de takıma destek olacaklar. Bugün saat 17.00'de Samandıra'daki Can Bartu Tesisleri'ne gelecek olan yönetim, antrenmanı takip edecek. Başkan Aziz Yıldırım cumartesi günü de tesislerde olacak takımı TT Arena'ya uğurlayacak. Başkan Aziz Yıldırım, cezası nedeniyle maçı statttan takip edemeyecek.

Emre BOL