Fenerbahçe'nin maskeli süvarisi

Adalesindeki sakatlığı büyük oranda atlatan ancak kondisyon eksiğini kapatmak isteyen Emre Belözoğlu, dün 10 dakikalık koşuda 50 dakikalık efor sağlayan oksijen maskesi ile çalıştı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2014 Güncelleme 09 Ekim 2014, 02:03
Fenerbahçe’nin maskeli süvarisi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray derbisi hazırlıklarını milli takımdaki oyuncularından eksik olarak Samandıra'daki Can Bartu Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe'de, kaptan Emre Belözoğlu oksijen maskesiyle pek de alışık olunmayan bir görüntü verdi! Tedavisini hızlandırmak ve Galatasaray derbisine yetişmek için büyük çaba sarfeden, Torku Konyaspor maçı sonrası verilen 2 günlük izni de tesislerde geçiren kaptan Emre'nin dün kullandığı oksijen maskesi futbolcuya dağ ortamında koşu etkisi yapıyor ve sakatlık sonrası kondisyon eksikliğini ortadan kaldırmak adına yardımcı oluyor. Bu maskeyi daha çok NBA oyuncuları ve boksörler kullanıyor.

VOLKAN DEMİREL'DEN DE GÜZEL HABERLER VAR...

Emre'nin Galatasaray maçına yetişme ihtimali yüzde 50'nin üzerinde gösteriliyor. Hem Emre hem de kaleci Volkan, derbide forma giymek için takım arkadaşlarından fazla mesai yapıyor. Emre ile birlikte Volkan Demirel de Samandıra'ya giderek hem tedavi hem de özel programla çalışma yaptılar. Tecrübeli file bekçisinin Galatasaray derbisinde büyük bir olasılıkla kaledeki yerini alacağı ifade ediliyor.