Herkesle hesaplaşacağız

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Aziz Yıldırım, "Dün neysem bugün de oyum. Yapılan yanlışları unutmadım. Yeniden yargılamaya herkes gelecek ve herkesle hesaplaşacağız" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2014 Güncelleme 08 Ekim 2014, 00:38
Herkesle hesaplaşacağız

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde geleneksel bayramlaşma töreni dün gerçekleştirildi. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan bayramlaşma törenine Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler, kongre ve divan üyeleri, sporcular ile birlikte futbol takımı teknik direktörü İsmail Kartal ve Fenerbahçe Ülker coach'u Zelimir Obradovic katıldı. Töreni Başkan Aziz Yıldırım'ın konuşması damga vurdu. Şike davasında yeniden yargılama kararı olduğunun altını çizen Aziz Yıldırım, "Devlet yeniden yargılamaya başladığında her şey ortaya çıkacak. Herkes de mahkemede olacak. Basın da orada olacak" diyerek sözlerine başladı.

BAŞKAN AZİZ YILDIRIM HERKESLE YAKINDAN İLGİLENDİ
Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: "Ben, dün neysem bugün de oyum. Dün yapılan yanlışları da unutmadım. Yeniden yargılamaya herkes gelecek ve herkesle hesaplaşacağız." Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bayramlaşma töreninde herkesle tokalaştı ve yakından ilgilendi. Futbol ve basketbol oyuncuları dışında diğer
branş sporcuları ile de sohbet etti.

SERT MESAJLARA RAĞMEN KEYFİ YERİNDEYDİ
Başkan Aziz Yıldırım, Sarı-Lacivertli ekibin teknik direktörü İsmail Kartal ve Fenerbahçe Ülker coachu Zelimir Obradovic ile takımın son durumu hakkında da sohbet gerçekleştirdiği gelen haberler arasında. Başkan Aziz Yıldırım'ın sert mesajlarına karşın keyifli ve neşeli olduğu da dikkatlerden kaçmadı!

YILDIRIM KUPAYI İSTEDİ
Başkan Aziz Yıldınrım, Fenerbahçe Ülkerli basketbolcular ve teknik ekipten bugün Karşıyaka ile oynanacak Cumhurbaşkanlığı kupası maçının kazanılmasını ve sezona kupa ile başlanmasını istedi. Yıldırım bayan basketçilerle de yakından ilgilendi.

BARONİ HALA İSTANBUL'DA
Fenerbaçe ile sözleşmesi feshedilmesine rağmen Brezilyalı futbolcu Cristian Baroni'nin çok sevdiği İstanbul'u terketmediği ortaya çıktı. Brezilyalı futbolcunun çocuklarının eğitimi hala İstanbul'da devam ediyor.