Haydi artık Moussa

Geçen sezonun en golcü ismi Moussa Sow, fazla kiloları ve yavaşlığıyla dikkat çekiyor. Teknik patron İsmail Kartal, çareyi özel programda buldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2014 Güncelleme 19 Eylül 2014, 00:36
Haydi artık Moussa

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de son oynanan Trabzonspor maçında Sarı-Lacivertli ekipteki en etkisiz futbollarından birini sergileyen Moussa Sow'u teknik direktör İsmail Kartal yakın markaja aldı. Hazırlık kampının Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle yükleme çalışmalarını tam anlamıyla yapamayan Senegalli futbolcu, Sarı-Lacivertli ekipte bu sezon beklenen performansını bir türlü ortaya koyamadı. İlk haftadaki Karabük maçında gol atmasına rağmen eski seviyesinin altında olan Moussa Sow'un şu andaki en büyük problemi fazla kiloları. İsmail Kartal, Senegalli yıldızın hem fazla kilolarını vermesi hem de form tutması için kendisine özel bir program uygulattığı belirtiliyor.

MOUSSA SOW GAZİANTEP MAÇINDA 11'DEKİ YERİNİ ALACAK

MOUSSA Sow ile sık sık konuşan İsmail Kartal, "Senin nasıl bir futbolcu olduğunu biliyoruz. Kısa sürede geçen seneki seviyene geleceğinden eminim. Ama biraz daha fayret göstermen ve fedakarlık yapman gerekiyor" dedi. İsmail Kartal'ın Gaziantepspor maçında Moussa Sow'u 11'den kesmeyi düşünmediği, özel çalışma dışında maç oynayarak eski formunu bulmasını planladığı bildirildi.

KİĞILI VE ÖZOKUR'UN İSTİFALARI KABUL EDİLDİ
Dün akşam saatlerinde toplanan F.Bahçe Yönetim Kurulu, Abdullah Kiğılı ve Ahmet Özokur'un istifalarını kabul etti. Yerlerini yedek üyeler olan Ünal Uzun ve Hakan Dinçay getirildi. Kiğılı'nın istifasıyla boşalan başkanvekilliği görevine ise şimdilik kimse atanmadı.

SAMANDIRA'DA MESAİ SÜRÜYOR
Gaziantep maçı hazırlıkları dün akşam saatlerinde yapılan çalışma ile devam etti. Sakatlıkları bulunan Meireles ve Egemen idmanda yer almadı. Çalışma 1.5 saat sürdü.