Trabzon'u yenecek kadar tecrübeliyiz!

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, "Trabzon deplasmanları her zaman zordur. Ama biz böylesi zor deplasmanlara alışığız. Tecrübemizi ortaya koyup İstanbul'a 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2014 Güncelleme 13 Eylül 2014, 00:58
Trabzon’u yenecek kadar tecrübeliyiz!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Trabzon deplasmanlarının her zaman zor, ancak kendilerinin de böylesine zorlu deplasmanlara alışık, tecrübeli bir takım olduğunu söyledi. FB TV mikrofonlarına konuşan Emre Belözoğlu, ilk olarak yeni yaşı ile ilgili, "34 yaşı bitirip 35'e girdiğimizde güzel anılarla bitirdik. Fenerbahçemiz şampiyon oldu, ikinci çocuk haberini aldık, güzel şeyler var. İnşallah 35'i bitirdiğimizde de birlikte kutlarız. Herkese teşekkür ediyorum. Doğum günüm ikinci kez kutlandı. Milli Takımda da kutlanmıştı" ifadelerini kullandı.

ZOR MAÇLARA ALIŞIĞIZ
Emre
, Trabzonspor maçı hakkında ise, "Tabii zorlu bir maç. Trabzonspor yeni oluşan, yeni oyuncularla kurulu bir takım. Trabzon deplasmanları her zaman zor olmuştur. Ama bizim takımımız böylesine zor deplasmanlara alışık. Bu anlamda tecrübeli bir takım olduğumuzu düşünüyorum" diye konuştu.