2. Lig takımı Fener!

Melo "Geldiğim ilk sezon 2. Lig'de olması gereken takımla oynadık" diyerek Fener'e gönderme yaptı. "Melo'nun askerleriyiz" diye tezahürat yapan taraftarlara rütbeli asker fotoğrafını paylaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2014 Güncelleme 13 Eylül 2014, 00:54
2. Lig takımı Fener!

İÇİNDEKİLER

PFDK'dan 2 maç ceza alan ve Tahkim Kurulu tarafından cezası onanan Melo'ya taraftar sahip çıktı. ultrAslan yine Melo'nun Hadımköy'deki evinin önünde toplandı ve "Melo çık kapıya, askerlerin burada" tezahüratını yaptı. Bunun üzerine dışarı çıkan Brezilyalı yıldız, "Buraya geldiğim ilk sezon normalde 2. Lig'de oynaması gereken bir takıma karşı oynadık. Ona rağmen şampiyon olduk. Söylemek istediğim çok şey var ama söyleyemiyorum. Eğer kalbimden geçenleri gerçekten söylersem, bir daha Türkiye'de bana futbol oynatmazlar. Ama şunu bilin; bu federasyona inat bu sezon şampiyon olacağız" dedi.

TFF'YE KUKLA GÖNDERMESİ

Taraftara üçlü çektiren Melo, üzerindeki tişörtü de hayranlarına hediye etti ve yarı çıplak vaziyette evine döndü. Brezilyalı oyuncunun abisinin Instagram'da paylaştığı fotoğrafta F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın TFF Başkanı Yıldırım Demirören'nin kukla gibi yönettiğine vurgu yapılan bir görsel paylaştı.