Yattıkları yerden kazanıyorlar

Lisansları çıkartılmayan ve Fenerbahçe'nin A2 takımı ile idmanlara çıkan Milos Krasic günlük 28 bin 500 TL para kazanıyor. Benzer bir durum Eboue için de geçerli. Onun için de G.Saray'ın kasasından her gün yaklaşık 27 bin 500 TL çıkıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2014 Güncelleme 06 Eylül 2014, 00:56
Yattıkları yerden kazanıyorlar

İÇİNDEKİLER

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yürürlüğe koyduğu yabancı kontenjanın ardından ellerindeki fazla yabancı futbolcuları başka kulüplere satamayan veya kiralayamayan kulüpler ciddi bir mali yükle karşı karşıya kaldı... Bunun en belirgin örneği Fenerbahçe ve Galatasaray'da yaşanıyor. 2 yıl önce Fenerbahçe'ye büyük umutlarla Juventus'tan transfer edilen Sırp futbolcu Milos Krasic, beklenen performansı gösteremediği gibi bu sizon ciddi bir talibi de çıkmadı. TFF'nin 5+3 kontenjanına son anda ilavede bulnudu 1 lisanssız oyuncu hakkını kullanan Fenerbahçe, Krasic'i A2 takımı ile idmanlara çıkartıyor ama parasını da tıkır tıkır ödüyor.

KRASİC İÇİN KOMİK RAKAMLAR TEKLİF EDİLDİ
Yıllık 2.3 milyon Euro ücreti bulunan Krasic, lisansı çıkartılmadığı halde bu parayı Fenerbahçe'den alacak. Sırp futbolcunun 9 aylık sezon döneminde Fenerbahçe'den günde yaklaşık 28 bin 500 TL para alacak. Krasic'in kiralamak isteyen kulüpler çok düşük bedeller teklif edince Fenerbahçe bu teklifleri geri çevirmişti.

EBOUE'NİN BİTİYOR. KRASİC'İN 1 YIL DAHA VAR
Fenerbahçe'nin Krasic'den canı yanarken Galatasaray'ın derdi de Eboue oldu. Krasic gibi lisansı çıkartılmayan Fildişili sağ bek Galatasaray'dan günde yaklaşık 27 bin 500 TL para kazanıyor. 1 yılda kazanacağı para ise 2.2 milyon Euro. Eboue'nin sözleşmesi sezon sonunda bitse de Krasic'in 1 yıl da sözleşmesi var.