Her şeyi ben kaydettirdim

Kızımla fotoğrafımı çektiler, 'sevgilim' diye haber yapacaklardı. Büyük rezalet olacaktı! Tüm toplantıların kaydının alınmasını ben istedim. Çünkü bir belgesel planımız vardı. Ama böyle olacağını nerden bileyim? Keşke bahsedildiği gibi bir sevgilim olsaydı da o yüzden gitseydim

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2014 Güncelleme 26 Ağustos 2014, 01:18
Her şeyi  ben kaydettirdim

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en çok konuştuğu isimlerden biri olan Ersun Yanal sessizliğini bozdu... F.Bahçe'den olaylı bir şekilde gönderilen tecrübeli teknik adam Telegol'den Serhat Ulueren'e bomba gibi açıklamalar yaptı. İşte o sözler:

Nasılsın hocam, iyi misin, toparlanabildin mi?
Çok şükür iyiyim. Ben toparlandım. Sakinleştik biraz. Toparlıyoruz yavaş yavaş.

Ama bu olanlar biraz ters olmadı mı? Bir anda kovuldun. Kadın konularından bahsedildi...
Keşke bahsedildiği gibi sevgilim olsaydı da güzel bir şey için gitti deseydiler. Benim kızım var, oğlum var. Oğlumun kız arkadaşı, kızımın arkadaşları, onların çevreleri var. Beni kızımla çok fazla benzetmezler. Beraber çektirdiğimiz bir fotoğrafı bile medyaya servis edeceklerdi. Aman sakın böyle bir şey yapmayın dedim. Büyük rezalet! Masamda bayan oturamaz mı? Erkek arkadaşı var, oturamayacak mı? bu Büzden bana çok ayıp ettiler. Olay bambaşka bir olay...

Aziz Yıldırım'ın o çıkışı seni sarsmadı mı?
Ben gereken açıklamayı yaptım Serhat.

Yaptın ama sert bir açıklama olmadı...
Benim tarzım o.

Yıldırım 'Kadınlara göre idman ayarlıyor' dedi.
Ben kimseye göre program yapmadım. Ama sorun çıkarmak isteyen 50 tane bahane bulur. Sadece Aziz Yıldırım'ın bahsettiği gün Topuk Yaylası'na gelen bayanlara bilet verdim. Bayanlarım kim olduğunun önemi yok. Sevgilim de olabilir ama değil. Ayrıca sadece oraya değil istersem Samandıra'ya da getiririm, maça da götürürüm.

Bu işin altında ne var hocam?
O kadarını bilemiyorum. Aziz Yıldırım'ın açıklamalarında duydunuz. Zico, Aykut, Ersun şampiyon yapmadı diye net şekilde söyledi.

Kopenhag'daki fotoğraflar peki...
Alakası yok. Nerede görmüşler beni. Her yerde, her meydanda herkesle otururum. Ben bunun hesabını niye vereyim? İstifa ettiğim gün, Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'nun benimle randevusu vardı. Ben oraya gitseydim, beni istifa ettirmezlerdi. Benim istifa etmem ne demek? Topu başkanın kucağına bırakmam demek. 'Futbolcu Ersun Yanal'ı istemedi' demek ne demek? Futbolcu seni sevmese, seninle ilgisi olmasa, kavgalı olsa sence ben o takımı şampiyon yapabilir miydim? Futbolcu tabi ki ağlayacak, rahatsız olacak. Ben bugüne kadar sızlanmayan futbolcu görmedim.

Peki basına sızan ses kaydını kim yaptırdı? Sezon başından beri bütün toplantılarım, oyuncularla birebir görüşmelerim dahil olmak üzere hepsi kayıt altına alındı. Soyunma odası da dahil ol
mak üzere. Kayıt yapılmasını da ben istedim. Oraya gideceğini bilerek yapmadım. Ben hiçbir zaman kötü düşünmem ki. Hatta 'Çocuklar, bu çok güzel bir belgesel olacak. Şampiyon olunca bunu kullanacaksınız' dedim.

Hocam seni sadece şampiyon olduğunuz gün Antalya'ya gittiğin için eleştiririm...
Organizasyondan haberim yoktu. Planlanmış bir yemek değildi. Ben sonradan öğrendim. Orada olsam ne olacak ki? Hatta o yemekte Webo da yoktu. Çünkü o da benimle birlikte Antalya'ya gitmişti.

Yaşananlardan dolayı kırgın mısın?
Üzgün de kırgın da değilim. Çünkü Türkiye'de bunlara çok alıştım. Fatih Terim de takımı şampiyon yaptı. Bu kadar olmasa bile ona da itibarsızlaştırma operasyonu yapıldı. İsmail Kartal sence başarılı olabilir mi? Onun kötü niyetli biri olduğunu düşünmüyorum. İşi çok zor ama inşallah başarılı olur.

Hiçbirine laf yok!
Ersun Yanal, iddia edildiği gibi hiçbir futbolcuyla sorun yaşamadığını söyledi... Emenike'nin olay yaratan fotoğrafını yorumlayan Yanal, "Resmi görmedim ama Emenike çok saf ve temiz bir çocuktur. Yaratılan algı yanlış. Emenike bahsedilen şeyleri yapmaz. Takım içinde tüm futbolcular şampiyonluk yolunda sağlam karakter koydu" ifadesini kullandı.