Dostluk lafla olmaz

Sözlerinde rencide edecek hiçbir şey olmadığını söyleyen Mahmut Uslu "Federasyonda çalışan 3 kişinin bize neler yaptığını biliyor herkes. Onlar işe alınarak dostluk olmaz. Lafla da dostluk olmaz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2014 Güncelleme 25 Ağustos 2014, 00:30
Dostluk lafla olmaz

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal hakkında yaptığı "Dostluk kelimesinin anlamını bilmiyor" şeklindeki açıklaması büyük yankı uyandıran Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, dün özel bir kanalda bir açıklama daha yaptı. "Ortalığı karıştıracak bir açıklama yapmadım" diyen Mahmut Uslu, "Dostluğun ne olduğunu hatırlattım. Bir de 'özür' ifadesi kullandım. İnsanlar, karşı kulübe bir şey olduğu zaman özür diler. Konuşmaları tekrar başkana çekmesi, şike ifadesi kullanması bunlar çok yanlış şeyler. Yeniden yargılanma yapılacak. Daha suç yokken ilan edilmez. Yoksa biz kimseyi tahrik etmiyoruz. Kötü günde, 'Ateş üfleyerek sönmez' diye ifade kullanılmaz" açıklamasını yaptı.

"BELÇİKA'DA ŞU İŞLERİ YAPTIN" DEDİK Mİ!
Mahmut Uslu sözlerine şöyle devam etti: "Federasyonda çalışan 3 kişinin bize neler yaptığını biliyor artık herkes. Somut olarak biliniyor. Onlar işe alınarak dostluk olmaz. Biz ona demiyoruz ki; Belçika'da şunu yapmışsın, gayri kanuni işlerin var, şu ülkelere giremiyorsun… Bizim söylediğimiz şu, dostluk lafla olmaz. Bugün bir şey söyleyip, yarın başka şey söylenmez. Bizim anlattığımız bu."

YANAL BENi 2.5 SAAT BEKLETTi
Yanal hakkında da konuşan Uslu "Ben ikinci başkanım, bana randevu verip orada iki buçuk saat bekletmesi çok yanlış bir şeydi. İnternete düşen ses kayıtlarıyla ilgili her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bir şey çıkarsa açıklarız" ifadelerini kullandı.

SAKAT OLDUĞU iÇiN GETiRMEDiK!
Dıego'nin durumu hakkında da konuşan Mahmut Uslu, Brezilyalı futbolcunun Süper Kupa maçı kadrosuna alınmamış olmasının sebeninin lisans problemi değil sakatlık olduğunu savundu! Mahmet Uslu, Diego'nun kadroda olmaması teknik direktör İsmail Kartal'ın tasarrufu. Biliyorsunuz sakatlıktan yeni çıktı. Saha için de kötü deniliyor" dedi.

ERGÜN: SEVİYE ÖYLE BİR YERDE Kİ!
G.Saray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün de bir açıklama yaptı. Uslu'nun sözlerini duymadığını belirten Ergün, "Ne zaman önemli bir maç olsa bundan önce Fenerbahçe'den ortalığı gerecek açıklamalar geliyor. Seviye öyle bir noktaya geldi ki artık cevap vermiyorum" dedi.